הבהרת חוקים!!

Go down

הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Mon Jul 23, 2018 1:07 pm

שלום לכולם, אני מנחה ווילד והיום נדבר על טקס פשוט שרובכם מכירים, הלא הוא נקרא טקס הקדשה, או באנגלית,

rite of Talisman dedication
This common rite allows a werewolf to bind objects to her body, allowing them to fit her various forms(Jeans will grow to accomodate the crinos form rather thans splitting the seams, for example and accompany the garou into the Umbra. Such talismans are most commonly mundane items, for spiritual items such as fetishes and talens remain wuth the werewolf in all forms an in umbra automatically. A werewolf most often performs this rite during the phase of the moon under which she was born. each auspice has its own peculiar ritual.
System: The cost of one gnosis point per object dedicated, and a charcther may never have more objects bound to himself than his gnosis score. Conceptually lingked groups of objects may cound as a single object as the storyteller's discretion. for example, as a set of clothing would considered one object rather than one shirt one pair of pants two socks and so on...
ammuintion might be dedicated to the charcter rater than requiring one dediction per bullet Objects will generally resize themselves to accommodate the character’s various forms (such as a backpack’s straps lengthening to accommodate Crinos form), but may simply meld with the character in forms where they
can be of no use — for example, a knife may become a knife-shaped tattoo in Hispo. Others must spend a point of Willpower to attempt to steal dedicated objects from
the werewolf.

בהודעות מתחת, ארשום הבהרות שונות, אתם מוזמנים לשאול שאלות שאתם לא בטוחים בתשובות שלהם, בכל זאת טקס דיי מסובך

Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Mon Jul 23, 2018 1:20 pm

קודם כל, במידה ואתם רוצים לקדש משהו, דעו שאתם יכולים להשתמש בו, למשל, שאלה שחוזרת על עצמה שוב ושוב-
"חרב אדירה, דורשת 3 כוח, ולי, כרונוס, בסטט אפור יש רק 2 כוח, אבל תשמעו, בצורת הקרינוס שלי יש לי יותר מ2 כוח, האם אני יכול להשתמש בחרב הזו בצורה אחת ולא באחרת?" שואל כרונוס
התשובה לכך היא לא ולא, כרונוס יקירי, במידה ותשנה צורה לקרינוס, החרב תגדל יחד עם צורת הקרינוס שלך, ועדיין לא תוכל להשתמש בה כי תהיה מותאמת לקרינוס.

"אוקיי, אז אחי הליוס, יוכל להשתמש בחרב שלי? הוא בצורת ההומיד שלו, יוכל לקחת ממני את החפץ?" שואל כרונוס
"התשובה לכך, הינה, חיובית ושלילית יחדיו, חתולי היקר. הליוס יוכל להשתמש בחרב, אך יהיו לו מחסרים מסויימים בשימוש, כי החרב גדולה יותר וכבדה יותר, אך בעיקר מותאמת לידיו של הקרינוס שלך. מנחה הסצינה יהיה מי שיחליט על המחסרים."

כרונוס מהרהר ושואל "במידה ואלחם נגד אויבתי הגדולה, פרספונה, וחרבותינו יצטלבו ויעופו מידנו, אני בצורת הקרינוס, היא בצורת ההומיד שלה, כמו בסרטים, החרב שלי תהיה קרובה ליד שלה והחרב שלה תהיה קרובה לידי שלי?"
"ובכן יקירי, כמו התשובה הקודמת, יהיו לשניכם מחסרים בשימוש, בהתאם להחלטת מנחה."

הליוס מהרהר ושואל "אוקיי, ומה עם האקדח שלי? בצורת קרינוס, הטפרים שלי בכלל לא נכנסים בשביל ללחוץ על ההדק, האם ישתנה כשאקדש אליי?"
"כן יקירי".

פרספונה מצביעה ושואלת "אם נלחמתי בצורת הקרינוס שלי, והחרב אובדת לי בשדה הקרב, אני מבטלת את טקס ההקדשה, האם היא תישאר גדולה?"
"לא, יקירתי, החרב תקטן, שימי לב, יש סיכוי, שבמידה והיא אצל היריב, המצב הזה עלול לסכן רעלה."

פרספונה מהנהנת ושואלת "אני יכולה לקדש את החרב לצורה מסויימת? כך שבעודי מסתובבת בצורת אדם, החרב תהיה רק בצורת הקרינוס שלי?"
"לא יקירתי, תוכלי להכין פטיש מתאים, רמה 1. אם מקודשת עלייך חרב, היא תהיה בכל הצורות, כאשר בצורת הפיליין(לופוס) שלך וההיספו שלך היא תהיה כנראה בצורת קעקוע או צלקת."

הליוס מרים יד ושואל "אם נלחמתי בחתול רחוב אויב, והבן אלף גוסס, האם אני יכול לקחת ממנו את החרב שלו, כן, על מנת לקחת עלייך להשתמש בנקודת וויל פאוור אחת ממאגר הנקודות שלך"


נערך לאחרונה על-ידי Wyld בתאריך Mon Jul 23, 2018 2:45 pm, סך-הכל נערך 3 פעמים
Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי סמי "מחלקה ראשונה" שפירא on Tue Jul 24, 2018 6:21 pm

כן, מה המשמעות של לקחת ציוד מיריב, כיצד זה שונה מלקנות ציוד ובמידה שאני לוקח ציוד מקודש או רוחני מיריב כיצד זה משפיע על היכולת שלי לקדש או להשתמש בו

שאלה נוספת, בהנחה שחבר להקה שלי לקוח את האקדח המקודש שלי ויורה בו, האם יש מחסר כי הוא מקודש אלי?
בהנחה שאויב לוקח את האקדח, האם עכשיו יש מחסר?
סמי
סמי "מחלקה ראשונה" שפירא
עם גאיה

מספר הודעות : 2060
Join date : 30.10.17
Age : 22
מיקום : חיפה

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Wed Jul 25, 2018 2:59 pm

גארו הם לא צפרדעים.
אז איך מחשבים קפיצה? עמוד 271 בספר W20 אומר את זה בצורה מלאה ורחבה אני רק מסביר שהם זאבים.

קפיצה למרחק עם ריצה מחושב כוח+אתלטיקה
קפיצה למרחק בלי ריצה מחושב כוח בלבד.
קפיצה לגובה תמיד מחושב כוח בלבד.
קפיצה בתנאים אידאליים היא בקושי של 3 כאשר הקושי יעלה ככל זה מסובך יותר.

טבלה!
Feet per sucsess
קפיצה לגובה
הומיד: 2 גלאברו: 3 קרינוס: 4 היספו: 5 לופוס: 4
קפיצה למרחק
הומיד: 4 גלאברו: 4 קרינוס: 5 היספו: 6 לופוס: 7

מתנת לופוסים:
היירס ליפ:
במידה והפעלת המתנה הוצלחה, הפעלת המתנה תכפיל את מספר ההצלחות. אם ישקיעו ווילפאוור, זה ישולש.

מתנות אחרות ישפיעו בהתאם.
נ.ב
בעוד מספר ימים גלוקרא עוזבת, אם מישו רוצה להיות צפרדע עכשיו זה הזמן.
Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי חרון האלה on Sun Jul 29, 2018 9:14 pm

מוודא שדייקת ולא הייתה שגיאת הקלדה במדידת קפיצה לגובה - פשוט נראלי מוזר שהיספו קופץ יותר גבוהה מקרינוס.

נוסף על כן חשוב לומר - שמתנת hare's leap מכפילה את הצלחות הקפיצה למשך סצינה או, במידה והוצאת נקודת כוח רצון, תשלש את ההצלחות לפעולה אחת בלבד, ואין השפעה נוספת למהלך הסצינה
חרון האלה
חרון האלה
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 1180
Join date : 15.06.18

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Fri Aug 31, 2018 1:52 pm

לא ניתן לכלוא ממרחק, על מנת להפעיל טקס כליאה או קשירה, יש צורך שזה יהיה מרחק סביר- by touch.
Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי the Norns on Fri Aug 31, 2018 3:35 pm

מוסיף גם שכליאה זה טקס אוקטנה רמה 5. טקס הקשירה לעומתו, ניתן להפעיל על רוח שמסכימה או שירדה ל-0 אסנס כדי להכניסה בכוח.
the Norns
the Norns
עם גאיה

מספר הודעות : 1582
Join date : 30.11.17
מיקום : לצד שורשיו של יגדרסיל, מביטות לבאר הגורלות

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Fri Aug 31, 2018 11:21 pm

^
Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Sat Sep 01, 2018 11:10 am

שמעתי שמועה, על כך שגארו מסויימים, משתמשים בפטיש שלהם ובזעם שלהם בו זמנית, אני מבקש, אם יש לכם פטיש, נא לקרוא את איך פטישים עובדים. אי אפשר להשתמש בנוסיס ובזעם בוזמנית.
Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Weaver on Fri Sep 28, 2018 2:07 pm

הבהרת חוקים!

במקרה שגארו מגיע ל4 הצלחות בגלגול פרנזי, דבר שברמה העקרונית מכניס אותו לתוך פרנזי
השחקן רשאי להוציא נקודת כוח רצון בפני למנוע את הכניסה, בכך הוא מסיים את פעולתו בתור הנוכחי - אך דמותו נשארת צלולה בדעתה.
במקרה של הוצאת הזעם לטובת פעולות נוספות, השחקן יוכל לשחק את אותם התורות.
Weaver
Weaver
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1224
Join date : 16.10.17
מיקום : Whole Wide World

https://img00.deviantart.net/4fc2/i/2008/268/2/b/wyrm_bound_by_d

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Weaver on Sat Oct 27, 2018 11:33 pm

הבהרת חוקים חשובה על הטקס השמיים הפתוחים
השימוש בו מחוץ לקיירן דורש מהמשתמש בו 10 נוסיס,
לא ניתן לחלוק בנוסיס, ולא ניתן לעבור מעל ל10 נוסיס זמני כאשר אין 10 קבוע
Weaver
Weaver
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1224
Join date : 16.10.17
מיקום : Whole Wide World

https://img00.deviantart.net/4fc2/i/2008/268/2/b/wyrm_bound_by_d

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי רפאל "גרינפינגרז" גולדמן on Sun Oct 28, 2018 12:34 am

למה לא ניתן לחלוק בנוסיס?
רפאל
רפאל "גרינפינגרז" גולדמן
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 2791
Join date : 30.03.18

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי sophrosyne on Sun Oct 28, 2018 12:35 am

באף טקס אי אפשר לחלוק בנוסיס, אלא אם כן מצוין במפורש אחרת.
sophrosyne
sophrosyne
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 1185
Join date : 19.03.18
מיקום : תלוי, ראש או גוף?

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי חרון האלה on Sun Oct 28, 2018 1:27 am

מוסיף/מזכיר גם שתחת הסעיף של חידוש נוסיס בספר נאמר במפורש שאי אפשר לעבור את הנוסיס המקסימאלי של הדמות (אני מניח שיש מתנות שבהן יש ציון מפורש לכך שאפשר) - גם לא בעזרת ציד רוחות

לא היה לי ברור מניסוח ההבהרה שלך אם זו הייתה הכוונה או לא
חרון האלה
חרון האלה
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 1180
Join date : 15.06.18

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Weaver on Sat Dec 08, 2018 5:15 pm

הבהרת חוקים חשובה:
ספיריט הריטג', או מורשת רוחות
אשר הינה מדורגת בין 1 ל5 מעידה על דבר מה כזה או אחר שבדמותך וקדם לה או לאישיותה שמעידים על קירבה למשפחת רוחות מסוימת

אם יש לך 5 בה, זה לא אומר שאתה נולדת לחד קרן/גריפון/קרפדה/טוסטר
זה פשוט אומר שבצורה כזאת או אחרת, הפן הרוחני שלך מסתנכרן ונראה כבעל מאפיינים של אותם משפחת רוחות
כיוון שכל גארו, לפני שינויו, הינו בן דם, ובני דם לא יכולים להיות באומברה (כידוע) כמו גם כי רוחות לא יכולות להרות גארו* (גם אם מנסים ממש ממש חזק)
אין סיכוי כלשהו שהורה או אב קדמון כלשהו יהיה רוח בשושלת של הדמות

*רוחות רשאיות לטעון אחרת
Weaver
Weaver
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1224
Join date : 16.10.17
מיקום : Whole Wide World

https://img00.deviantart.net/4fc2/i/2008/268/2/b/wyrm_bound_by_d

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Weaver on Wed Dec 12, 2018 2:26 pm

גילגולי 10 שוב נעשים עבור יכולות התקפות, טקסים, זעם, כוח רצון ונוסיס ו1ים מבטלים הצלחות בהם
הם לא נעשים עבור מתנות, נזק וספיגה - ועל כן 1ים אינם מבטלים את ההצלחות שיוצאות

על כן, בגילגולים שאין בהם 10 שוב לא יהיה בוטץ' (עדיין יכולים להיות עם 0 הצלחות כאשר לא יוצאות כאלה)


נערך לאחרונה על-ידי Weaver בתאריך Thu Dec 13, 2018 12:02 am, סך-הכל נערך פעם אחת
Weaver
Weaver
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1224
Join date : 16.10.17
מיקום : Whole Wide World

https://img00.deviantart.net/4fc2/i/2008/268/2/b/wyrm_bound_by_d

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי the Norns on Fri Dec 14, 2018 1:59 am

איך 10 שוב עושה אינטראקציה עם מתנה שחלק מהפעלתה הוא אקט התקפי?
אני מניח שבfalling touch אין 10 שוב בגלגול כח"צ אבל כן בהתקפה (אם משלבים בו התקפה), ובcoup degrace אין 10 שוב בperception+brawl אבל כן בהתקפה שלאחריו.... אבל נניח בclenched jaw?

להלן המתנה - להבהרת השאלה:

Clenched Jaw (Level Four) — The werewolf bites
down with such power that her grip won’t loosen until she
chooses to let it; even in death, her jaws remain locked.
A wolf- or hyena-spirit teaches this Gift.
System: After making a successful bite attack, the
player may spend a Rage point to invoke this Gift. For
each successive turn she chooses to maintain her grip,
she makes a bite attack roll (difficulty 3). While foes can
make a resisted Strength roll to break the grip (suffering
an additional health level of damage in the process of trying
to tear free), the Garou may add half her Willpower
to her dice pool (round up).

אני יודע שזו מתנה רמה 4 אבל השאלה היא כמובן לרמת הכלל ולא למתנה הספיציפית - שבאה רק להדגים.
the Norns
the Norns
עם גאיה

מספר הודעות : 1582
Join date : 30.11.17
מיקום : לצד שורשיו של יגדרסיל, מביטות לבאר הגורלות

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyrm on Fri Dec 14, 2018 11:31 am

אין 10 שוב בהפעלות מתנה
Wyrm
Wyrm
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1213
Join date : 16.10.17
מיקום : The Weaver's Web

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי sophrosyne on Fri Dec 14, 2018 11:34 am

לדעתי במקרה זה 1 ו10 נחשבים. משום שאת המתנה אתה מפעיל פעם אחת, כשאתה מבזבז זעם. כל תור לאחר מכן אתה עושה התקפת נשיכה רגילה עם אפקט מסוים.
sophrosyne
sophrosyne
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 1185
Join date : 19.03.18
מיקום : תלוי, ראש או גוף?

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי חרון האלה on Mon Dec 24, 2018 8:29 pm

הרקע השפעה (influence) אינו קיים בספר השיטה של וורוולף. האם נכנס לתוקף במשחקנו? (נשאל עקב שרשור תרגום הרקעים)
חרון האלה
חרון האלה
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 1180
Join date : 15.06.18

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Weaver on Tue Dec 25, 2018 12:13 pm

השפעה מעוגן להיות הדבק שבין כלל הרקעים הללו, הוא לא נעשה לרקע שקיים אלה לרקע שמחבר.
Weaver
Weaver
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1224
Join date : 16.10.17
מיקום : Whole Wide World

https://img00.deviantart.net/4fc2/i/2008/268/2/b/wyrm_bound_by_d

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי חרון האלה on Wed Dec 26, 2018 7:54 pm

כלומר - כשיש לי 3 נקודות בבני דם שכולם עובדים במשטרה, וגם 3 נקודות קשרים במשטרה - אז משתמע מתוך כך 3 נקודות השפעה במשטרה?
אני מתנצל.... אני קצת rule nazi וחשוב לי להבין :S
חרון האלה
חרון האלה
בוגר
בוגר

מספר הודעות : 1180
Join date : 15.06.18

חזרה למעלה Go down

Re: הבהרת חוקים!!

הודעה על ידי Wyld on Fri Jan 25, 2019 11:06 pm

לפעמים כשאתה חבר ממש טוב של חברי להקתך, אתה רשאי להשתמש ביכולת שנקראת "קשר טלפתיה להקתי" אממה, לפעמים יש לו תקלות.
לרוב הוא עובד, אבל הנה למשל מקרה שהוא לא יעבוד שבדיוק עלה...

מישורים אומברליים, כידוע, לא עובדים תמיד לפי אותם החוקים, ולכן,
אם יצא מצב, בוא אתה וחבריך ללהקה לא יצאתם יחד לריצה, ואחד נמצא עמוק באומברה, ואתה נח לך בינתיים על עלי דפנה בקיירן, הקשר הלהקתי עלול שלא לעבוד, בגלל חוקי זמן שונים.
כלומר:
אם צ'וצ'ו וחוקוקיהו נמצאים ביחד בקיירן
ומגן מגדל צדק(העכבר עם החיטים והשריון), וברזרקר נמצאים להם בעולם אומברלי עמוק יותר, שנקרא "ממלכת האגדות"
וחוקי הזמן עובדים בצורה שונה בין העולמות, קורה מצב מבאס:
צ'וצ'ו וחוקוקיהו לא יכולים ליצור קשר עם אחיהם, מגן מגדל צדק וברזרקר
אבל הם כן יכולים לתקשר ביניהם- צ'וצ'ו וחוקוקיהו אשר נמצאים בקיירן.

וכמובן גם מגן מגדל צדק וברזרקר יכולים לתקשר ביניהם הנמצאים בממלכת האגדות.

(הודעה זו לא רומזת על מי מדובר. אם זה נראה שכן, זה לגמרי מקרי.)
Wyld
Wyld
Celestine
Celestine

מספר הודעות : 1900
Join date : 15.10.17
מיקום : על הראש של הליוס

http://garou.forumhebrew.com

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה


 
Permissions in this forum:
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה