גבורתם וחוכמתם של מחוסרי הכבוד - חרון הדיו (חרון האלה ולב של דיו) 09.08 באומברה
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
גבורתם וחוכמתם של מחוסרי הכבוד - חרון הדיו (חרון האלה ולב של דיו) 09.08 באומברה
חרון האלה, נער כבן 18, לבוש שרוואל ופונצ'ו צבעוניים ניגש אל לב של דיו בקאיירן.
שיערו כהה פרוע וארוך, ובזווית העין ניתן לראות שעל בגדיו דוגמאות של חיות שונות נוצרות ונעות במהירויות משתנות - צב, נמר, פיל ועוד חיות.
אפו אדום כאילו היה מצונן, והפרט הבולט ביותר בו - מבעד לפונצ'ו ניתן לראות שרידים של מה שהיו פעם כנפיים - כעת מדובר רק בשני גדמים ופלומות נוצות - לפי צורתו והסימן שנותר מן החתך ניתן להבין שקוצצו באמצעות כסף.
"לב של דיו.", הוא אומר, קד בפניה, "לצערי עוד לא יצא לנו להכיר, אבל שמעתי עלייך מחבריי ללהקה - אני הוא שרץ, 'חרון האלה' קליאת' תיאורג' ומטיס לנוקמות השחורות, חבר בלהקת שחר מפציע הרצה עם חד הקרן השחור, מגשים דרכם של רוחות ההד." - בקשה עומדת על לשונו.
שיערו כהה פרוע וארוך, ובזווית העין ניתן לראות שעל בגדיו דוגמאות של חיות שונות נוצרות ונעות במהירויות משתנות - צב, נמר, פיל ועוד חיות.
אפו אדום כאילו היה מצונן, והפרט הבולט ביותר בו - מבעד לפונצ'ו ניתן לראות שרידים של מה שהיו פעם כנפיים - כעת מדובר רק בשני גדמים ופלומות נוצות - לפי צורתו והסימן שנותר מן החתך ניתן להבין שקוצצו באמצעות כסף.
"לב של דיו.", הוא אומר, קד בפניה, "לצערי עוד לא יצא לנו להכיר, אבל שמעתי עלייך מחבריי ללהקה - אני הוא שרץ, 'חרון האלה' קליאת' תיאורג' ומטיס לנוקמות השחורות, חבר בלהקת שחר מפציע הרצה עם חד הקרן השחור, מגשים דרכם של רוחות ההד." - בקשה עומדת על לשונו.
גחלת- עם גאיה
- מספר הודעות : 2333
Re: גבורתם וחוכמתם של מחוסרי הכבוד - חרון הדיו (חרון האלה ולב של דיו) 09.08 באומברה
ג'ייס כנראה תשב איפשהו ותקשקש בסקצ'בוק שלה, תלבש ג'ינס וגופיה כלשהי.
"היי, אני ג'ייס, "לב של דיו", באמת קריטי לך כל ההצגה הרשמית?" היא תחייך אליו.
"היי, אני ג'ייס, "לב של דיו", באמת קריטי לך כל ההצגה הרשמית?" היא תחייך אליו.
דיאנה "אלף הטפרים"- בוגר
- מספר הודעות : 323
Re: גבורתם וחוכמתם של מחוסרי הכבוד - חרון הדיו (חרון האלה ולב של דיו) 09.08 באומברה
הוא נד בראשו לשלילה, "זו בחירתה של גארו כיצד להציג עצמה באומה ובעולם. לא מתפקידי או מקומי לדרוש ממך להתנהגות מסויימת.", הוא עונה לשאלתה.
(ברשותך אתקדם גם לעיקר הדברים...)
"אולי זו תהיה בקשה מוזרה עבורך... איננו מכירים הרי.... אבל אני הייתי רוצה לבקש ממך לספר על תהילתי וחוכמתי לספט, לקבוע אותם מול הרוחות והאומה בסיפורו של גליארד."
(הכוונה כמובן היא לטקס רינאון )
(ברשותך אתקדם גם לעיקר הדברים...)
"אולי זו תהיה בקשה מוזרה עבורך... איננו מכירים הרי.... אבל אני הייתי רוצה לבקש ממך לספר על תהילתי וחוכמתי לספט, לקבוע אותם מול הרוחות והאומה בסיפורו של גליארד."
(הכוונה כמובן היא לטקס רינאון )
גחלת- עם גאיה
(סורי קוקי, אין לי עדיין טקס רינאון)
"אה, כן..." היא מגרדת בראשה בביישנות "יכולה בעקרון לספר ת'סיפור שלך... לא יודעת כמה תהילה זה יביבא לך..."
"אה, כן..." היא מגרדת בראשה בביישנות "יכולה בעקרון לספר ת'סיפור שלך... לא יודעת כמה תהילה זה יביבא לך..."
דיאנה "אלף הטפרים"- בוגר
הוא נראה מעכל את אמרתה
"אם כוונתך לכך שאת משבט מכרסמי העצמות - אני לא מחפש כבוד ותהילה בסטריאוטיפים גסים על השבטים. גם אם יש בליבם מן האמת... אני בטוח שרבים מחברי הספט יוכלו לראות מעבר לאלו."
(נמשיך לסצינת פלאף שבה בין היתר הוא יבין שאין לה את הטקס כי למה לא?)
"אם כוונתך לכך שאת משבט מכרסמי העצמות - אני לא מחפש כבוד ותהילה בסטריאוטיפים גסים על השבטים. גם אם יש בליבם מן האמת... אני בטוח שרבים מחברי הספט יוכלו לראות מעבר לאלו."
(נמשיך לסצינת פלאף שבה בין היתר הוא יבין שאין לה את הטקס כי למה לא?)
גחלת- עם גאיה
היא מניעה את ראשה "לא, זה ממש לא קשור לשבט שלי, ההתמחות שלי היא ביצירת פטישים, זה מה שהתעסקתי בו מאז השינוי ואפילו לפניי, שאר התפקידים של הגליאד דיי ננטשו..." היא מחייכת חיוך עקום
דיאנה "אלף הטפרים"- בוגר
"הו...", כעת אין מקום להתבלבל - חרון האלה הבין את דבריה של ג'ייס לבסוף - הוא מחייך באי נוחות, מעט נבוך, "סלחי על שהנחתי שאת יודעת את הטקס רק משום שאת גליארדית...", ואז חיוכו משתנה לסקרנות, "אם כך בעצם את אומרת שאת, כקליאת' - יודעת להכין פטישים?"
גחלת- עם גאיה
היא מזדקפת ומרימה את ידייה כדי להציג את הקעקועים המעטרים את גופה "היא טובה בתחום שלי" היא קורצת לו עם עין שמאל שמעוטרת בקעקוע נץ.
Sent from Topic'it App
Sent from Topic'it App
דיאנה "אלף הטפרים"- בוגר
"היא....", הוא מתעכב על בחירת המילה
"אם אפשר לשאול - מי הייתה המחנכת שלך?"
"אם אפשר לשאול - מי הייתה המחנכת שלך?"
גחלת- עם גאיה
(המילה הייתה הכי*)
"היו לי מחנכים רבים. למדתי קצת מפה וקצת מפה, אי אפשר לומר שהיה לי רק מחנך או מחנכת אחת)
Sent from Topic'it App
"היו לי מחנכים רבים. למדתי קצת מפה וקצת מפה, אי אפשר לומר שהיה לי רק מחנך או מחנכת אחת)
Sent from Topic'it App
דיאנה "אלף הטפרים"- בוגר
"התחנכת בספט?", הוא ממשיך לדחוף את אפו לעניין בסקרנות.
גחלת- עם גאיה
ג'ייס מצקצקת בלשונה "לא. בעיר התחתית בברלין, אנחנו לא קוראים לעצמנו ספט."
Sent from Topic'it App
Sent from Topic'it App
דיאנה "אלף הטפרים"- בוגר
Similar topics
» חלומות מתנפצים כשהאלה כועסת - חרון האלה ולוכד החלומות
» 15.8 (או תאריך אחר קרוב ומתאים יותר) בשעות הצהריים, טארוס מחפש את חרון האלה.
» להרוויח את הכבוד: חופש מחפשת את עוקד החטאים ב14.3
» חרון החשמל - 27.6
» חרון החשמל, 12.8
» 15.8 (או תאריך אחר קרוב ומתאים יותר) בשעות הצהריים, טארוס מחפש את חרון האלה.
» להרוויח את הכבוד: חופש מחפשת את עוקד החטאים ב14.3
» חרון החשמל - 27.6
» חרון החשמל, 12.8
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1