מחפשת מענה 20.1
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 4
עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: מחפשת מענה 20.1
"כל פתרון למחלוקת שלא כולל שפיכות דמים ושבו כולם למדו משהו, הוא פתרון מוצלח." דימפנה מהנהנת. "אם זה שיפר את היחס של האלפא לראגאבשים...את תדעי יותר טוב ממני, אני לא ראיתי אותו מספיק ואין לי בסיס השוואה."
שלשלאות מנופצות- בוגר
- מספר הודעות : 5262
"נראה מה יהיה בעתיד. אני מתרשמת מכך שהם הסכימו להתנצל ככה בפני רגאבש. אולי יש שיפור. עכשיו כשהם חזרו אני חושבת שאדחוק בהם לבדוק את המקרה יותר לעומק. עורו של נחש בוחן אותנו" מחייכת קלות
סנו "עונה לבאנשי"- עם גאיה
- מספר הודעות : 3994
"אני בעיקר תוהה מה הם עשו לרוח השועל שהוא התנקם בהם ככה. אני בטוחה שלאלפא יהיה סיפור מעניין ומחכים לספר על זה, בתור גרליארד." נראה שמעבר למילים יש גם הרהור לגבי פוטנציאל ההומור בסיפור. "מי זה עורו של נחש? ואת מי הוא בוחן?"
שלשלאות מנופצות- בוגר
"ואם זו הייתה רוח שועל או קיטצונה. יש גם כאלה באזור. ומה עוד קרה להם כשהם לא היו. אני לא אוהבת את זה שהם לא מספרים, ושהם בכלל נכנסו ככה לקיירן" סנו בהבעה מוטרדת, לא מרוצה
"זה...לא נראה בטיחותי. אבל הוורדר מחליט." דימפנה גם היא נראית מוטרדת. "קיטצונה? זה עוד סוג של רוח או חיה מקומית?"
שלשלאות מנופצות- בוגר
"לא, זה סוג של Fera. שועלים. אני לא באמת יודעת הרבה על איך הם פועלים. אני מקווה שנוכל ליצור איתם ברית"
"שועלים?" דימפנה שואלת בפליאה. "לא שמעתי על כאלה אף פעם. ויש אותם פה? כמה מרתק."
שלשלאות מנופצות- בוגר
"לא ידעתי את זה בעצמי עד לא מזמן, אבל פגשנו אחד לא רחוק מהטריטוריה שלנו. אני חושבת שהם לא מתלהקים כמונו, אבל אם יש אחד ייתכן בהחלט שיש עוד. לא הספקתי לדבר איתו הרבה, לצערי, לא אחרי שהבנתי מה הוא בכל אופן"
"אם הוא גר פה באיזור אני מניחה שתתקלו בו שוב. אני לא יודעת הרבה על משני הצורה האחרים אבל הבנתי שרובם מעדיפים לא להתקרב אלינו. זעם, וכל זה." היא מושכת כתפיים. "אני מבינה אותם, בסופו של דבר. גארו זה מסוכן."
שלשלאות מנופצות- בוגר
"כן. אני מקווה שנוכל לעבוד ביחד, בכל זאת. זה נדיר למצוא פה משהו שהוא לא אויב אלא בעל ברית פוטנציאלי"
"זה בטוח." דימפנה מהנהנת. "אבל רגע, צעד אחורה - מי זה עורו של נחש ואת מי הוא בוחן?"
שלשלאות מנופצות- בוגר
"עורו של נחש הוא רגאבש בכיר לאוקטנה. הוא טוען שהוא באמת הנה בכדי לעקוב אחרי אויב מסוים, אבל הוא הביע עניין במצב הספט שלנו ובהתנהלות המשונה שלו. אז הוא עושה את תפקידו כרגאבש ומלמד. זה במיוחד טוב לרגאבשים שלנו, יש להם הרבה מה ללמוד. אני חושבת שהוא בחן את ההגנות של מגני מגדל צדק - הייתה תכנית לבחון הגנות של טריטוריות ואף רגאבש לא היה מסכן את עצמו בשביל מגני מגדל צדק. אני לא יודעת כלום בוודאות, חוץ מזה שהוא יודע מה קרה ומתייחס לזה כמבחן או שיעור בשבילנו"
"נסתרות דרכי הראגאבשים, עד שנעשים חכמים מספיק להבין אותן, ואז בדרך כלל הראגאבשים מתאמצים יותר." דימפנה עונה בפילוסופיות. "על זה היה כל הבלגן עם הכן-משפט-לא-משפט, כן הפרת טריטוריה לא הפרת טריטוריה? הייתה לי ההרגשה שאני רואה מערכה שניה של משהו. או אולי מערכה חמישית, כי הבנתי שזה סוג של היה הקש האחרון בהתנהגות כללית לא נעימה כלפי ראגאבשים."
שלשלאות מנופצות- בוגר
"כן, זה חלק מזה. למגני מגדל צדק היה מחנך, כדורים, אבל לא ספט, אם הבנתי נכון. רק הם והמחנך שלהם. הוא לימד אותם דברים קצת... מוזר. הם חושבים שרגאבשים זה מיותר. שהם אולי טובים בשביל גארו לא מוצלחים, אבל הם, בתור גארו מוצלחים, לא צריכים להקשיב לרגאבשים. אז הם מתייחסים לרגאבשים כמו זבל. זה למה כדי להיות בוגרת אשלין נאלצה להכריז שהיא בתחתית ההיררכיה של הספט. נראה לי שהם לא רצו שרגאבש יהיה שווה מעמד אליהם. נראה מה יהיה עם הרגאבש הבא שיכריז על עצמו בוגר"
"המחנך שלי היה אומר שאלה שהכי מתנגדים לראגאבשים הם אלה שהכי צריכים את תשומת ליבם האוהבת." דימפנה חצי מגחכת. "ואם הם חושבים שהם יתעללו בבטא שלי רק כי היא ראגאבש, עכשיו שהיא חלק מלהקה, הם עלולים לגלות שהם טועים במחשבה הזו. לא שאני רוצה להכנס לריבים מיותרים איתם, כן? בכל זאת, מובילים את הספט, ועד כה אין לי סיבה לא לכבד אותם. חוץ מעניין האשליה של השועל."
שלשלאות מנופצות- בוגר
"אני מקווה שהם משתפרים. נראה. אני גם מקווה שאשלין תוכל להוכיח לעוד אנשים מה היא שווה, מתוך המקום של הבטא. שיראו את הצמיחה שלה"
"היא שווה הרבה. אני בטוחה שבקרוב גם אחרים שלא בלהקה יראו את זה בבירור." הגאווה - באשלין או בלהקה - די ברורים.
"בכל מקרה - טקסי ענישה. חשבתי על Stone of Scorn, הוא שימושי למגוון רחב של אירועים."
"בכל מקרה - טקסי ענישה. חשבתי על Stone of Scorn, הוא שימושי למגוון רחב של אירועים."
שלשלאות מנופצות- בוגר
"כן, אפילו השתמשתי בו פה בעבר" מסכימה "תרצי שאלמד אותך?"
"אני מאוד אעריך את זה, כן."
שלשלאות מנופצות- בוגר
"אין בעיה" נעבור ללימוד במטא בשלב הזה או נמשיך לפטפט?
"ידעת שהיה פה ספט בעבר? לפני הרבה זמן"
"שמעתי שהיו גארו בישראל בעבר, אבל לא במאה שנה האחרונות, עד שפתחו מחדש את הקיירן והספט. לא סיפרו לנו הרבה על ההיסטוריה לפני ששלחו אותנו לכאן, אבל איפה שיש קיירן עכשיו זה לא מתפיע שהיה קיירן בעבר. מה יודעים על הספט שהיה פה?"
שלשלאות מנופצות- בוגר
"יש לנו מידע בעיקר על להקות שהיו פה בימי הביניים, מרוחות אבות בקיירן וגם מכתבים ודברים שנשארו במבצרים אחרים, או אולי רק אצלנו. היה קיירן מאוחר יותר בעזה, אבל הוא נפל וכיום יש לידו פיט של מיילליי תולע. עליו יש לנו פחות מידע"
"אנחנו לא יודעים מה הביא לזה שלא היו גארו בישראל כל כך הרבה שנים? שמעתי על הלהקה שהייתה ב...מבצר יחיעם? הטריטוריה שלכם. דם ואפר אמר שהנשמות שלהם עדיין כלואות."
שלשלאות מנופצות- בוגר
עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» סנו מחפשת את בלו מון
» סנו מחפשת את דאינרה
» סנו מחפשת את רפאל
» 27.11 אלית'יאה מחפשת את סר ואת צלקת כסף
» אאלה מחפשת פגסוס
» סנו מחפשת את דאינרה
» סנו מחפשת את רפאל
» 27.11 אלית'יאה מחפשת את סר ואת צלקת כסף