הבחור החדש
3 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
הבחור החדש
מוצא אחרון, הולך יום אחד בקאיירן אחרי ההתקפות ולאחר רגיעה. הוא מחפש אחרי הבחור החדש שהגיע עם כוונה להצטרף לספט, מכרסם העצמות החדש שברח לי שמו. כשיימצא אותו ייגש אליו ויציג עצמו מחדש כאילו לא זכר שעשו זאת כבר. "מוצא אחרון, א'ארון צעיר לפנריר, חבר בספט ישראל המגן על קאיירן מקורות הכח תחת חסותו של הפרש, מטיס". הוא שולח יד קדימה ללחיצה מהאמה. לבוש מכנס ג'ינס קצר, גופייה לבנה, ג'קט ג'ינס קצר, כובע גרב בהיר, צמיד גולגולות מעצם על ידו הימנית, עיניים ירוקות ושיער שטני, יש לו מבטא מעט אמריקאי.
פראקסיס- בכיר
- מספר הודעות : 2365
Re: הבחור החדש
מכרסם העצמות הוא בעל מראה פרסי בסביבות ה18 לחייו, עם שיער שחור כהה, עם כי בבסיס ראשו צומח גם שיער ירוק, ארוך יותר משמעותית. הוא לבוש באותם בגדי חרא שהוא לבש במוט (חורים מכופתרים עם חולצה, ומכנסי גינס שגדולות עליו בכמה מידות, ולמותנו יש מקל עץ קצר (כ50-60 סנטים).
הוא לוחץ את היד בחזרה, לחיצה חזקה (ממש עלול להתפתח לקרב מי לוחץ יותר חזק).
"דניאל נרקיס, סולנום, אהורון קליאת למכרסי העצמות. אבל אנחנו כבר מכירים, לא?"
הוא מריח קלות מטבק, מאדמה רטובה ומצמחים.
הוא לוחץ את היד בחזרה, לחיצה חזקה (ממש עלול להתפתח לקרב מי לוחץ יותר חזק).
"דניאל נרקיס, סולנום, אהורון קליאת למכרסי העצמות. אבל אנחנו כבר מכירים, לא?"
הוא מריח קלות מטבק, מאדמה רטובה ומצמחים.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
- מספר הודעות : 409
זה לא ייתפתח לקרב לחיצה מכיוון שהוא לוחץ את ידך בצורה שתתן קונטרה לעוצמה שלה, הוא לא מנסה להתחרות בה. ולגבי ריח אגב אני חושב שמתאים שיריח קלות מפיח וזבל נכון לעכשיו.
"לא בדיוק, לא שוחחנו מספיק שאזכור את שמך וקרו הרבה דברים. החזות המיוחדת שלך באומברה כשהיינו תחת המצור תפסה את צומת ליבי". נראה שהוא מחכה להסבר לפי הבעת הפנים שלו.
פראקסיס- בכיר
"העצים והצמחים סימנו אותי כאחד מהם." הוא עונה בפשטות. "שמעתי שזה אולי קשור אל ההורים שלי..." הוא נאנח, " כאילו, מי שהם לא יהיו. לא שזה משנה, בפועל אני וצמחים עובדים טוב ביחד." ונראה שמנקודת המבט שלו אין לזה משהו מעבר לזה.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
"כן? נחמד ובכוונתך להצטרף לספט אני מבין. אם ככה יש לי בעיה שנתקלתי בה ביער אודם בצפון, היער שרוף וזקוק לשיקום הוא פגוע גם באומברה וגם בפיזי. אם תהיה מעוניין אשמח לעזרתו של מישהו שעובד טוב עם צמחים בלשקם את היער".
פראקסיס- בכיר
"אני יותר מאשמח. איפה זה יוצא? הפלאפון.. נרצח לפני שלמדתי את כל המיקומים בארץ."
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
"צפון, רמת הגולן, אני תמיד אומר שאי אפשר לסמוך על מכשירי האורגת האלו, חיים פעם היו פשוטים יותר במובן מסויים. בוא אחרי, הוא משתנה ללופוס ומתחיל לרוץ אל מחוץ לקאיירן. זו תהיה ריצה של כמה שעות קצרות אבל הוא לא יאמר לו את זה.
פראקסיס- בכיר
הוא מהנהן לאישור דבריו של אלאסטור, ומוסיף "מצד אחד הם מרגילים אותך לדברים, מצד שני הם הופכים המון ידע לנגיש. לכן אני משנן אותו ולא סומך על זה שהם ישארו.. אבל אתה יודע, למצוא מפות מודפסות כלכך מפורטות זה קשה."
אם אלסטור לא יגיב לאמירה הוא ישתנה ללופוס בכלילות, וירוץ אחריו. לא נראה שהוא מופתע מהאורך של הריצה, ולא נראה שיש לו בעיה איתה.
אהה, ובשונה מהרבה הומידים, מורגש שנוח לו בגוף הזאב.
אם אלסטור לא יגיב לאמירה הוא ישתנה ללופוס בכלילות, וירוץ אחריו. לא נראה שהוא מופתע מהאורך של הריצה, ולא נראה שיש לו בעיה איתה.
אהה, ובשונה מהרבה הומידים, מורגש שנוח לו בגוף הזאב.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
היער בצל הוכה לאחרונה בידי שריפה מזעזעת. העצים בו מחרחרים חרחורי מוות, או משמיעים את הקול העדין של גדילה וצמיחה. קל לראות שהיער כמעט ריק מחיות
רפאל "גרינפינגרז" גולדמן- בוגר
- מספר הודעות : 5316
סולנום נוהם בכעס. כעס רב.
הוא אומר עדיין בלופוס "יער גוסס. יכול לתת יד, יכול אולי לתת עזרה לרוחות, ויכול לעזור בפיזי. אבל פתרון איטי מאוד. צריך ת'אורג' חכם מטפל באומברה - בזה לא חושב שעוזר." המשפט האחרון נאמר בתסכול רב, ובנהמה גרונית נוספת.
הוא מפנה עכשיו את מלא צומת ליבו אל מוצא אחרון. "אם מרשה, עוזר בפיזי. חרון אלה מפקד על אומברה?"
הוא אומר עדיין בלופוס "יער גוסס. יכול לתת יד, יכול אולי לתת עזרה לרוחות, ויכול לעזור בפיזי. אבל פתרון איטי מאוד. צריך ת'אורג' חכם מטפל באומברה - בזה לא חושב שעוזר." המשפט האחרון נאמר בתסכול רב, ובנהמה גרונית נוספת.
הוא מפנה עכשיו את מלא צומת ליבו אל מוצא אחרון. "אם מרשה, עוזר בפיזי. חרון אלה מפקד על אומברה?"
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
אלאסטור לא מתרגש מנהמות הכעס, הוא מביט בך ואומר, "בפיזי יהיה פתרון ויחסית מהיר, אתה פה נסות לעזור באומברה. חרון האלה לא פנוי".
פראקסיס- בכיר
הוא מניד בראשו לאישור. הוא עדיין הומיד מתחת לעור הזאב.
"מטפל באלמנטים של רוח פועלים כמו עץ, אבל" הוא מסמן על היער השרוף "רוח. זה רק חלק מעבודה שצריך. עושה מה שיכול, יהיה צריך עוד." מבטו נח על אלאסטור, מחכה לראות שהוא מבין את כוונתו.
"מטפל באלמנטים של רוח פועלים כמו עץ, אבל" הוא מסמן על היער השרוף "רוח. זה רק חלק מעבודה שצריך. עושה מה שיכול, יהיה צריך עוד." מבטו נח על אלאסטור, מחכה לראות שהוא מבין את כוונתו.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
הוא אכן נראה מעט מבולבל "אני מבין מזה שאתה יכול לטפל בחלק מהבעיה, אני לא מבין איזה חלק אבל פשוט אצפה בך ואבין. העברית שלך דורשת עבודה, אולי עדיף שנשוחח בגארו עד שתקבל שיעורי שפה מהבקיאים יותר בספט".
פראקסיס- בכיר
(אני אבהיר שהוא מדבר ככה כי זה איך שאני רואה את ההגבלות על תקשורת זאבית. כשהוא הומיד העברית שלו פחות או יותר חלקה. ההערה לגבי ההומיד התייחסה להנהון ש.. לא קשור בהכרח למחווה "סבבה" בלופוס)
הוא מהנהן, ומתחיל להסתבוב ביער, ונראה שהוא מחפש דבר מה, פה ושם חופר באבק. אחרי זמן מה יהיה יותר ברור שהוא מפנה פתח לאור שמש בעבור מה שיהיה התחלה של צמחים חדשים.
הוא מהנהן, ומתחיל להסתבוב ביער, ונראה שהוא מחפש דבר מה, פה ושם חופר באבק. אחרי זמן מה יהיה יותר ברור שהוא מפנה פתח לאור שמש בעבור מה שיהיה התחלה של צמחים חדשים.
- למנחה מזדמן או נוכח::
- פתיחת הדרך לאור שמש היא הרגל שפועל תוך כדי. בפועל הוא מחפש סימנים, ריחות או כל דבר אחר שירמז על קביעת טריטוריות, או שיעידו על נוכחות, של רוחות שנמצאות באיזור ופחות בולטים מהשרידים שיצרו את תוואי השטח הנוכחי.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
משהו מוזר כאן. היער שרוף לגמרי - זה ברור. באש נוראית - אולי אפילו ביילפייר? אבל רוחות היער, הן מזמזמות בשקט. תו ארוך וצלול כמו קריסטל בצבעים של זהב וירוק. האדמה הזו רק מחכה להתחדש. הרוחות מעפעפות בעינייהן. המקום הזה צריך רק שלד, והוא יקרום עור לבדו.
רפאל "גרינפינגרז" גולדמן- בוגר
- מספר הודעות : 5316
(סבבה פספסתי את החלק שאתה עדיין בלופוס)
"כמובן שלא אתנגד, היער בפיזי יידרוש כמה שיותר עזרה, מכל מקור שאצליח לסייע לו" הוא מתבונן בעבודה שלך, לומד בעיניו.
"כמובן שלא אתנגד, היער בפיזי יידרוש כמה שיותר עזרה, מכל מקור שאצליח לסייע לו" הוא מתבונן בעבודה שלך, לומד בעיניו.
פראקסיס- בכיר
אחרי כמה דקות שבהן סולנום מטפל באדמה חיוך קטן מתחיל לעלות על פניו, עכשיו כשהוא כבר עבר להומיד זה בבירור חיוך של אושר.
הוא פונה אל אלאסטור, ושואל "מה בדיוק קרה פה?" וקמצוץ של התרגשות נמצא בקולו.
הוא פונה אל אלאסטור, ושואל "מה בדיוק קרה פה?" וקמצוץ של התרגשות נמצא בקולו.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
לאלאסטור הבעה מוזרה של לא מבין למה אתה מחייך, בעצם אולי כן? כנראה שלא...
"סיפרתי במוט שהיה. בגדול רקדן תקף פה עם רוחות שהשחיט והפיל לתולע, שרף את היער בפיזי ובמקומות באומברה. באומברה הוא עשה שימוש ב-Balefire בעזרת רוח אש מתולעת. המזל באומברה היה שרוח של טבע שבמקרה הייתה כאן סייעה לנו ונתנה מעצמה בכדי לתת סיכוי ליער לשרוד ולהשתקם. בזכותה אני מאמין שהעבודה כאן אפשרית עכשיו ויש עוד מעט רוחות במקום".
לפני שסולנום מספיק להגיב הוא מוסיף "ולא היא כבר לא כאן. ולא אי אפשר ליצור איתה קשר".
פראקסיס- בכיר
"אין צורך." הוא אומר בפשטות. "האומברה פה חיה. או לפחות, הרוחות של הצמחים רק מחכים שיהיה להם במה להאחז," והוא מוסיף לעצמו במלמול "הן ממש שרות את זה."
"אני חושב שאם נתחיל שתילה מחדש בפיזי זה ייתן לרוחות בסיס מספיק טוב להאחז בו. אני אגדיל ואומר שאם נשתמש באוכלוסיה האנושית שבסביבה בשביל לעשות מזה פסטיבל או משהו זה ייתן השפעה אפילו יותר חזקה. מה דעתך?" הוא שואל, ונראה שהוא גם מקשיב לתשובה מהסביבה.
"אני חושב שאם נתחיל שתילה מחדש בפיזי זה ייתן לרוחות בסיס מספיק טוב להאחז בו. אני אגדיל ואומר שאם נשתמש באוכלוסיה האנושית שבסביבה בשביל לעשות מזה פסטיבל או משהו זה ייתן השפעה אפילו יותר חזקה. מה דעתך?" הוא שואל, ונראה שהוא גם מקשיב לתשובה מהסביבה.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
"מעולה (הוא אומר בהבעה רצינית ומרוצה). אני לא חזק בקשרי עם האוכלוסייה האנושית כאן ואני כן מעוניין לחזק את הקשרים. אם זו דרך שיכולה לעזור לשקם את היער, כדאי לחשוב על כך ולדון בזה. אני שקלתי לפנות לבעל משאבים כלשהו שייתן כספי תורמה וייקדם קמפיין לשיקום היער, על מנת שיישתקם כמה שיותר מהר".
פראקסיס- בכיר
"זה אפשרות טובה. תשלב אותה עם כך שהקהילה בסביבה תרגיש קשר עמוק יותר אל הטבע פה, וזה יהיה מאוד חזק.
בנוסף, לא חסרים לכם בעלי משאבים בספט שיכולים לקדם את זה." הוא קורץ.
בנוסף, לא חסרים לכם בעלי משאבים בספט שיכולים לקדם את זה." הוא קורץ.
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
אנחת תסכול קלה יוצאת ממנו לאחר הקריצה "זה נכון אבל המשאבים האלו זקוקים יותר למלחמה אקטיבית בתולע כרגע וכמה שאני רוצה להאמין בזה שאקבל יד ללא היסוס, ישנם לא מעט גארו בספט שיהססו לתת יד לשני מטיסים שנשארו עם אדמה פגועה ובלי להקה. אתה חושב שהקין שלך שיעבוד כאן יוכל להפיץ את השמועה ולעזור גם באירוע שכזה?"
פראקסיס- בכיר
הוא חושב על זה לרגע. "אפשרי. אבל זה אומר שהכל יהיה יותר איטי, כי זה יקרה לצד ההשתכנות שלהם בארץ. אתה יודע מה? בוא נדבר על זה עם גרינפינגרז. אם הוא בקטע, אז זה יהיה קל. אם לא, אז נעשה את זה ככה. אני טיפה מפ.. חושש לדחות את זה יותר מהמינימום הנדרש."
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
"למדתי לא מזמן קצת על היהדות בארץ והחגים שיש במדינה הזו. בקרוב יש חג שבני האדם קוראים לו ט"ו בשבט. הוא קצת רחוק אבל אולי נוכל לקדם שתילה ביער כאירוע מחווה לחג ואז בחג יגיעו עוד רבים לתגבר".
פראקסיס- בכיר
"אפשר ממש לרכב על ההזדמנות הזו. אני לא זוכר מה התאריך המדוייק, אבל זה עוד חודשיים בערך. אני כן חושב שזה צריך להיות התכנון למקרה הכי גרוע שלנו, זה עוד הרבה זמן, ותכננתי להשתמש בו בשביל עסקאות אחרות." ואז הוא מסמן לגבי היער "שבעדיפות פחות גבוהה מהחורש הזה. אם לא נצליח לפתור את זה בחודש הקרוב, נתזמן אירוע קהילתי עליו."
אונקונה "דרך חדשה"- בוגר
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1