לואס ודום דום 2, 28/02 רחוק מהקיירן
3 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
לואס ודום דום 2, 28/02 רחוק מהקיירן
לואס מגיע לאל עפר תשוב בלופוס.
כזאב פרוותו נראית אדמדמה מעט, ובעלת פס כסוף ודק לאורך הזנב. הפרווה מסודרת בצורה יוצאת דופן ומטופחת בצורה מרשימה מאד: היא מסורקת בצורה כפייתית ומדוייקת, ורכה כאילו לא היה זה גארו אלא בובה; היא נטולת כל בוץ לכלוך או קוצים, ויש לה ברק כמו בפרסומות של שמפו. מעל לראשו צצה בלורית קטנה ומסודרת, המזכירה את זו שהייתה לג'סטין ביבר בצעירותו — לואס טיפוס מוזר מאד בכל הנוגע לפרווה שלו.
כזאב פרוותו נראית אדמדמה מעט, ובעלת פס כסוף ודק לאורך הזנב. הפרווה מסודרת בצורה יוצאת דופן ומטופחת בצורה מרשימה מאד: היא מסורקת בצורה כפייתית ומדוייקת, ורכה כאילו לא היה זה גארו אלא בובה; היא נטולת כל בוץ לכלוך או קוצים, ויש לה ברק כמו בפרסומות של שמפו. מעל לראשו צצה בלורית קטנה ומסודרת, המזכירה את זו שהייתה לג'סטין ביבר בצעירותו — לואס טיפוס מוזר מאד בכל הנוגע לפרווה שלו.
לואס מכ'קליי- צעיר
- מספר הודעות : 327
Re: לואס ודום דום 2, 28/02 רחוק מהקיירן
אל עפר תשוב, הומיד שנראה ממש כמו תמיד מביט בו בשקט.
אל עפר תשוב- עם גאיה
- מספר הודעות : 1843
לואס ישתנה להומיד, הוא נראה כהרגלו.
"אל עפר תשוב, לפני המוט הקודם שאלת אותי מתי אני מתכוון לעבור מבחן בגרות ולמי אפנה, ואמרתי לך שאני מתכוון לנסות בקרוב.
אני חושב שהגיע הזמן, ואני אשמח אם אוכל לקבל ממך את מבחן הבגרות שלי".
"אל עפר תשוב, לפני המוט הקודם שאלת אותי מתי אני מתכוון לעבור מבחן בגרות ולמי אפנה, ואמרתי לך שאני מתכוון לנסות בקרוב.
אני חושב שהגיע הזמן, ואני אשמח אם אוכל לקבל ממך את מבחן הבגרות שלי".
לואס מכ'קליי- צעיר
לואס שולף משבש תדרים
לואס מכ'קליי- צעיר
אל עפר תשוב שותק וחושב למשך דקה תמימה, עד שלבסוף הוא עונה.
"אנחנו יודעים שהרשות להגנת הטבע והגנים מתולעת, אבל עד כה אף אחד לא טרח למפות אותה ולחקור מי מתולע שם.
מבחן הבגרות שלך הוא למצוא את הבכירים של הרשות להגנת הטבע והגנים, לזהות לפחות פומור (או כל סוג תולע אחר שראוי להשמדה) אחד מתוכם ולבנות תוכנית פעולה ראויה להחלפתו."
"אנחנו יודעים שהרשות להגנת הטבע והגנים מתולעת, אבל עד כה אף אחד לא טרח למפות אותה ולחקור מי מתולע שם.
מבחן הבגרות שלך הוא למצוא את הבכירים של הרשות להגנת הטבע והגנים, לזהות לפחות פומור (או כל סוג תולע אחר שראוי להשמדה) אחד מתוכם ולבנות תוכנית פעולה ראויה להחלפתו."
אל עפר תשוב- עם גאיה
לואס מהנהן.
"יש דבר אחר שאנחנו כן יודעים עליהם מעט, ואוכל להתבסס עליו בתור התחלה? מה אופן הפעולה שלהם, למשל. מה הם עשו עד עכשיו?"
"יש דבר אחר שאנחנו כן יודעים עליהם מעט, ואוכל להתבסס עליו בתור התחלה? מה אופן הפעולה שלהם, למשל. מה הם עשו עד עכשיו?"
לואס מכ'קליי- צעיר
"אספק לך מה שלדעתי אתה צריך, אם יש מידע נוסף אצל גארו אחרים תיאלץ להראות את יכולותיך ולהשיג אותו מהם.
הרשות להגנת הטבע והגנים היא גוף ממשלתי שבבעלותו אזורים רבים ושמורות טבע במדינה.
הם משתמשים בכוח ובקשרים שלהם על מנת להעיף מהשמורות שלהם את הדברים הטהורים ואת העל טבעיים הלא מתולעים ולסייע לשאר התולע להתפתח ולשגשג."
הרשות להגנת הטבע והגנים היא גוף ממשלתי שבבעלותו אזורים רבים ושמורות טבע במדינה.
הם משתמשים בכוח ובקשרים שלהם על מנת להעיף מהשמורות שלהם את הדברים הטהורים ואת העל טבעיים הלא מתולעים ולסייע לשאר התולע להתפתח ולשגשג."
אל עפר תשוב- עם גאיה
"הבנתי. בסדר גמור, אני אעשה את זה".
ובהנחה שלבוגר לא יהיה מה להוסיף, לואס יפנה ללכת משם
ובהנחה שלבוגר לא יהיה מה להוסיף, לואס יפנה ללכת משם
לואס מכ'קליי- צעיר
*סוף שרשור, בא לי גלידה.*
אל עפר תשוב- עם גאיה