שרשראות ואפר. 26.6 קיירן
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
שרשראות ואפר. 26.6 קיירן
ראד בהפסקת צהרים מעבטדה בנפחיה; אוכל ירקות ועוף על אבן, שעון על עץ
ראד, דם ואפר- בוגר
- מספר הודעות : 3030
Re: שרשראות ואפר. 26.6 קיירן
דימפנה מגיעה, ככל הנראה לאימון כי היא לובשת מכנסיים שחורים בשונה מהחצאית הרגילה שלה. היא עוצרת ליד ראד בחיוך. "דם ואפר, מה נשמע? טוב לראות אותך." היא מסתכלת סביבו כמעט בתיאטרליות, "איפה סאהיר?"
שלשלאות מנופצות- בוגר
- מספר הודעות : 5262
הוא מחווה עם אפו לכוון בקיירן ומחייך "לומדת טקס הקדשה מאעם מלחמה, הרבה מורים משבטים שונים זה טוב לגורה" מחווה על הקופסת אוכל "תרצי לאכול? הכנתי לסהיר אך אפשר למצוא משהו אחר לצהרים"
ראד, דם ואפר- בוגר
"טקס הקדשה זה חשוב, אין ספק. וגם מורים רבים זה חשוב ושימושי." היא מסמנת שלילה להצעה שלו. "תודה, אכלתי כבר. איך מתקדם החינוך של הגורה עד עכשיו? היא מלאה שאלות כרימון - ואני אומרת את זה כמחמאה."
שלשלאות מנופצות- בוגר
הוא מחייך ומהנהן ''שאלות זה חשוב גם כן, החינוך מתקדם יפה, היא לומדת לקבל שונים וזרים ממנה - עד היום פגשה בעקר נוודים ובני דם לנוודים בכל הקשור לגארו.'' הוא משתהה ונשען קצת לאחור ''האם יש לך רגע לייעץ בדבר מה כאחת שפועלת להטיב עם החיים בבאר שבע?''
ראד, דם ואפר- בוגר
"אני אנסה, למרות שדי הורדנו שם הילוך. בלי אשלין הרבה יותר מסובך לעבוד מול בני אדם. מה העניין?"
שלשלאות מנופצות- בוגר
''אובכן... אני מעוניין לסייע לקהילה בישוב לא חוקי שנמצא לא רחוק מהבית שלי, חשבתי לדבר עם הרשויות המקומיות בכדי לפתוח בית מלאכה שבו אני יעסיק תושבים שונים ואתן להם עבודה ואלמד אותם כשרון בגילוף או כדרות ואף בישול רום אך אין לי הרבה משאבים ו השאלה עם מה שלא אכין עמם יביא לי משאבים ויאפשר להם לצאת ממעגל העוני או רק יכניס אותי לאחד - וזאת המטרה הראשית, לתת להם דרך לצאת בעזרתה מהמקום הפגיע שהם נמצאים בו... אך... מזמן לא עסקתי בכספים, ארוסתי מבינה בזה יותר ממני''
ראד, דם ואפר- בוגר
"יישוב לא חוקי?" דימפנה מרימה גבה. "איזה סוג של לא חוקי? החוק המקומי לגבי התיישבות...סבוך ומוזר. ואם אתה רוצה להשיג להם תעסוקה חוקית אז אולי אלכוהול זה לא הכיוון הנכון. גם לוקח הרבה זמן בין תחילת העבודה לרום שאפשר לשתות ולא רק לנקות איתו מנועים. עבודה בעץ או מלאכות אחרות כנראה יביאו תוצאות מהירות יותר "
שלשלאות מנופצות- בוגר
הוא מהנהן ''כן... הכוונה לבדואים שגרים בישוב לא מוכר, עבודה בעץ ובחמר''
ראד, דם ואפר- בוגר
"אה, בדואים. קראתי עליהם, לא יצא לי לדבר איתם כל כך. הם מוסלמים, לא? אז בכלל אלכוהול בטח לא יעבוד. מה עם עבודות טקסטיל? אם יש להם גמלים ועיזים, אפשר לבנות להם תעשיית צמר ואריגה נניח. יש לזה ביקוש אצל תיירים."
שלשלאות מנופצות- בוגר
הוא מהנהן ''כן... אלכוהול לא יעבוד. גדלתי חילוני אז לפעמים שוכח את זה. טקסטיל זה טוב. בישול לדוגמה... לא נתפס גברי מספיק בשביל לתת להם עבודה בתחום''
ראד, דם ואפר- בוגר
(אני מתנצלת, התכוונתי לענות וזה נפל בין הכסאות)
"אני לא חושבת שיהיה גם שוק לאוכל, אצלם. אני רואה מי בא לישובים לידינו, והם גם יהודיים, גם חוקיים וגם פחות או יותר חלקם בתחומי הקו הירוק, וחוץ מלקטוף דובדבנים בתחילת יוני אין המון תיירות אוכל לאיזור. גם לוקח זמן לפתח מוניטין לכאלה דברים. אני חושבת שמשהו כמו עבודות טקסטיל, עבודה בעץ זית או נניח הכנת סבונים ומוצרי קוסמטיקה זה פתרון לא רע לטווח הקצר."
"אני לא חושבת שיהיה גם שוק לאוכל, אצלם. אני רואה מי בא לישובים לידינו, והם גם יהודיים, גם חוקיים וגם פחות או יותר חלקם בתחומי הקו הירוק, וחוץ מלקטוף דובדבנים בתחילת יוני אין המון תיירות אוכל לאיזור. גם לוקח זמן לפתח מוניטין לכאלה דברים. אני חושבת שמשהו כמו עבודות טקסטיל, עבודה בעץ זית או נניח הכנת סבונים ומוצרי קוסמטיקה זה פתרון לא רע לטווח הקצר."
שלשלאות מנופצות- בוגר
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1