28-10-19- משהו קרא במזבח של אקו
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 3
עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: 28-10-19- משהו קרא במזבח של אקו
"אוון, כשאני מציג את שם השבט שלי אנשים מפסיקים לסמוך עלי.
האם אני צריך להרוויח אמון של כל אחד מאלו?
מעטים מבינים מה משמעות בעל ברית לאדון צללים ומעטים עוד יותר הם אלה שמבינים זאת ונותרים כאלה."
האם אני צריך להרוויח אמון של כל אחד מאלו?
מעטים מבינים מה משמעות בעל ברית לאדון צללים ומעטים עוד יותר הם אלה שמבינים זאת ונותרים כאלה."
יואב "צלמארה"- בכיר
- מספר הודעות : 1672
היא מושכת בכתפיה.
״ אז אתה צריך להבין עד כמה אתה מוכן לאחוז במעמד הזה גם אם זאת אומרת שגארו אחרים יהיו פחות מוכנים להקשיב לך או לתת לך מידע. אי אפשר להשיג כל דבר מwhisper catching.
ואם אתה לא מוכן ׳לשנות׳ או אפילו ׳לסכן׳ את זה, אז צריך למצוא דרכים אחרות שתקבל מידע. אני כבר אקר עליך בכך שאני אקפיד יותר לעדכן אותך על הדברים שקוראים בקיירן
שאחרים פחות יבחינו בהם״
היא עוצרת ורואה אם לצל מארה יש משהו להגיד.
״ אז אתה צריך להבין עד כמה אתה מוכן לאחוז במעמד הזה גם אם זאת אומרת שגארו אחרים יהיו פחות מוכנים להקשיב לך או לתת לך מידע. אי אפשר להשיג כל דבר מwhisper catching.
ואם אתה לא מוכן ׳לשנות׳ או אפילו ׳לסכן׳ את זה, אז צריך למצוא דרכים אחרות שתקבל מידע. אני כבר אקר עליך בכך שאני אקפיד יותר לעדכן אותך על הדברים שקוראים בקיירן
שאחרים פחות יבחינו בהם״
היא עוצרת ורואה אם לצל מארה יש משהו להגיד.
עם גאיה- בוגר
- מספר הודעות : 3679
צל מארה מאבד מעט סבלנות.
"על איזה מעמד את מדברת לכל הרוחות? את חושבת שאני נאחז במעמד האלפא?
הייתי בטא האם מישהו מכם קורא תיגר על התפקיד? לא.
בטא? מה לעזאזל הביקורת שלך אלי כבטא? שאני לא אוסף מידע כמו שצריך?
תקחי את הזמן שלך ותחשבי בדיוק מה את רוצה להגיד לי כי אני מאבד אותך לגמרי.
מה את בכלל מבקשת שאשנה? ושאסכן?"
"על איזה מעמד את מדברת לכל הרוחות? את חושבת שאני נאחז במעמד האלפא?
הייתי בטא האם מישהו מכם קורא תיגר על התפקיד? לא.
בטא? מה לעזאזל הביקורת שלך אלי כבטא? שאני לא אוסף מידע כמו שצריך?
תקחי את הזמן שלך ותחשבי בדיוק מה את רוצה להגיד לי כי אני מאבד אותך לגמרי.
מה את בכלל מבקשת שאשנה? ושאסכן?"
יואב "צלמארה"- בכיר
ההתפרצות של יואב בהחלט מתחילה לעלות לאוון על העצבים- היא עוצרת, שוקלת את מילותיה ואז אומרת לו בפשטות-
״ילא דיברתי על מעמדות כמו אלפא או בטא. דיברתי על התדמית - הפרסונה שאתה מציג לגארו האחרים בספט- כצל מארה. מנומס אבל תחמן שאפשר לראות שיש לו אינטרסים משלו.
יש גארו שיעריצו את זה אבל גם כאלו שירתעו. ואלו שנרתעו לא חשבו לשאול אותך לגבי מה שאתה עשית בזמן ההתקפה.
בקיצר אתה צריך לשנות משהו בהתנהגות שלך- או לפחות לדעת איך להתאים אותה לגארו שיותר נרתעים ממך״
״ילא דיברתי על מעמדות כמו אלפא או בטא. דיברתי על התדמית - הפרסונה שאתה מציג לגארו האחרים בספט- כצל מארה. מנומס אבל תחמן שאפשר לראות שיש לו אינטרסים משלו.
יש גארו שיעריצו את זה אבל גם כאלו שירתעו. ואלו שנרתעו לא חשבו לשאול אותך לגבי מה שאתה עשית בזמן ההתקפה.
בקיצר אתה צריך לשנות משהו בהתנהגות שלך- או לפחות לדעת איך להתאים אותה לגארו שיותר נרתעים ממך״
עם גאיה- בוגר
"לא כעסתי שאחרים לא שאלו אותי דבר. כעסתי שאת לא עשית זאת.
אם כך מדוע אני צריך להשתנות?"
אם כך מדוע אני צריך להשתנות?"
יואב "צלמארה"- בכיר
״כי אם אתה לא תשתנה אז אתה תמשיך לחזור על הטעויות האלו... והחולשות שלך יציגו את עצמם באותן דרכים״ היא עונה ונאנחת
״ אני יכולה לחשוב על כל מני דרכים שבהן כדאי לך להשתנות- אבל אני גם הייתי רוצה לשאול אותך משהו שהייתי צריכה לשאול בתחילת השיחה הזאתי - איפה אתה חושב שהחולשות שלך נמצאות? ואיפה כדאי לך להשתנות?״
היא עוצרת ומוודאת שכל החלונות והדלתות סגורים ושאין אף רוח או גארו בסביבה שיוכלו להאזין. כשהיא מסיימת היא מהנהנת באישור לצל מארה.
״ אני יכולה לחשוב על כל מני דרכים שבהן כדאי לך להשתנות- אבל אני גם הייתי רוצה לשאול אותך משהו שהייתי צריכה לשאול בתחילת השיחה הזאתי - איפה אתה חושב שהחולשות שלך נמצאות? ואיפה כדאי לך להשתנות?״
היא עוצרת ומוודאת שכל החלונות והדלתות סגורים ושאין אף רוח או גארו בסביבה שיוכלו להאזין. כשהיא מסיימת היא מהנהנת באישור לצל מארה.
עם גאיה- בוגר
"אילו טעויות, אוון? על מה אני מקבל את הביקורת הזו?
על יחסי האנוש שלי? על כך שלא הייתי בקרב על הקאיירן?"
על יחסי האנוש שלי? על כך שלא הייתי בקרב על הקאיירן?"
יואב "צלמארה"- בכיר
"כן! אתה מקבל את הביקורת הזאתי על כל הדברים האלו" היא אומרת בלחישה כועסת
"אתה לא היית בקרב על הקיירן למרות שידעת על מצב ההגנות והיחס שלך לגארו האחרים בקיירן צריך להשתפר כי ככה תוכל להשיג יותר מידע ! אני לא יודעת איך להגיד את זה באופן פשוט יותר."
"אתה לא היית בקרב על הקיירן למרות שידעת על מצב ההגנות והיחס שלך לגארו האחרים בקיירן צריך להשתפר כי ככה תוכל להשיג יותר מידע ! אני לא יודעת איך להגיד את זה באופן פשוט יותר."
עם גאיה- בוגר
"מה לכל הרוחות ציפית שאעשה!" יואב מתפרץ.
"האם הייה מודיעין על התקפה? לא!
האם הייתה קריאה למגינים להישאר במקום? לא!
האם נדרשנו לאסוף מודיעין על עזה? כן!
האם לא שמרו על הקאיירן שלוש מחברי הלהקה שלי?
את מבינה שלאורך כל החקירה הייתי עם קשר להקתי?
את מבינה שרק כשיצאנו ממצודת טגארט הבנו שמשהו השתבש?
את מבינה שחקרתי רוח עצומה על סף תהום התולע?
ושהיה לה מידע עצום?
כמובן שהמידע הזה לא משתווה למוות של חברי להקה.
כמובן שהקאיירן יותר חשוב.
וכמובן שאם היה לי שמץ של מושג שצפויה התקפה
הייתי זורק זין על הרוח הזו וכל המידע שלה.
האמת האיומה היא שבאותו רגע לא הייתה לי יותר משליטה משהייתה לשלשלאות מנופצות כשהיא הושלכה למישור תולע יחד עם מכה ניצחת.
זהו פירוש לקיחת סיכונים. אני וקיאן יצאנו למשימה, במהלכה השגנו מידע קריטי והרגנו להקה שלמה.
אז עכשיו כשאת באה אלי עם 'ראיית נץ לאחור' הגידי לי מה ציפית שאעשה?
האם היינו צריכים לנטוש כל פעילות יזומה לטובת הגנה כי למנטיקורה היו בעיות עם שומר האדמות?
האם זו החלטה טובה אי פעם? זהו לקח נכון לפי דעתך?"
"האם הייה מודיעין על התקפה? לא!
האם הייתה קריאה למגינים להישאר במקום? לא!
האם נדרשנו לאסוף מודיעין על עזה? כן!
האם לא שמרו על הקאיירן שלוש מחברי הלהקה שלי?
את מבינה שלאורך כל החקירה הייתי עם קשר להקתי?
את מבינה שרק כשיצאנו ממצודת טגארט הבנו שמשהו השתבש?
את מבינה שחקרתי רוח עצומה על סף תהום התולע?
ושהיה לה מידע עצום?
כמובן שהמידע הזה לא משתווה למוות של חברי להקה.
כמובן שהקאיירן יותר חשוב.
וכמובן שאם היה לי שמץ של מושג שצפויה התקפה
הייתי זורק זין על הרוח הזו וכל המידע שלה.
האמת האיומה היא שבאותו רגע לא הייתה לי יותר משליטה משהייתה לשלשלאות מנופצות כשהיא הושלכה למישור תולע יחד עם מכה ניצחת.
זהו פירוש לקיחת סיכונים. אני וקיאן יצאנו למשימה, במהלכה השגנו מידע קריטי והרגנו להקה שלמה.
אז עכשיו כשאת באה אלי עם 'ראיית נץ לאחור' הגידי לי מה ציפית שאעשה?
האם היינו צריכים לנטוש כל פעילות יזומה לטובת הגנה כי למנטיקורה היו בעיות עם שומר האדמות?
האם זו החלטה טובה אי פעם? זהו לקח נכון לפי דעתך?"
נערך לאחרונה על-ידי יואב "צלמארה" בתאריך Wed Oct 30, 2019 1:34 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
יואב "צלמארה"- בכיר
"אני א-אני..." היא מסתכלת על צל מארה עם מבט פגוע.
"godamnit אני לא יודעת! אני באמת לא יודעת! אני פשוט כועסת ששני חברי הלהקה שלי הרגו אחד את השני ושלא היה שיט שיכולתי לעשות דבר!" היא אומרת ואוחזת בראש עם הידיים שלה - האצבעות שלה חופרות עמוק בין השערות השחורות שלה וכמעט שורטות את הקרקפת שלה. הזעם מתחיל לנדוף ממנה
"זה פשוט הציף אותי עוד פעם החוסר עונים הזה... הרצון לקבל שליטה וסדר כשאנחנו נמצאים בפאקינג מלחמה.ועכשיו אתה סופג את הביקורת החצי אפוייה שלי כי אני לא יודעת איך עוד להתמודד עם מה שקרה! ועכשיו אני עוד פעם כועסת על עצמי כי אני לא עושה את העבודה שלי וזה לא נגמר! זה פשוט לא נגמר!"
"godamnit אני לא יודעת! אני באמת לא יודעת! אני פשוט כועסת ששני חברי הלהקה שלי הרגו אחד את השני ושלא היה שיט שיכולתי לעשות דבר!" היא אומרת ואוחזת בראש עם הידיים שלה - האצבעות שלה חופרות עמוק בין השערות השחורות שלה וכמעט שורטות את הקרקפת שלה. הזעם מתחיל לנדוף ממנה
"זה פשוט הציף אותי עוד פעם החוסר עונים הזה... הרצון לקבל שליטה וסדר כשאנחנו נמצאים בפאקינג מלחמה.ועכשיו אתה סופג את הביקורת החצי אפוייה שלי כי אני לא יודעת איך עוד להתמודד עם מה שקרה! ועכשיו אני עוד פעם כועסת על עצמי כי אני לא עושה את העבודה שלי וזה לא נגמר! זה פשוט לא נגמר!"
עם גאיה- בוגר
צל מארה קם ומושך את ידיה לפני שתפצע את עצמה.
"תקשיבי לי אוון, את עושה עבודה טובה. את עשית עבודה טובה. בגלל זה לא באתי אלייך בטענות כאשר נלחמתי במינוטאור בטריטוריה.
הייתי צריך לכל הפחות להשאיר את הלהקה קרובה אחד לשני. ויש לך נקודות טובות את פשוט לא מתרכזת בהם.
בחרת לקח והחלטת להוכיח אותו גם אם הוא, ספציפית, לא נכון.
זה לא אומר שכל השיחה הזו נובעת משנאה עצמית או רצונות אישיים של התת מודע שלך. תביטי אל עצמך ותביני שהיא נובעת מדאגה אליי,
דאגה למתים, ורצון למנוע אירועים כאלה בעתיד.
זה טוב." הוא מכריז.
"עכשיו מה יש לנו ללמוד מכל האירוע?
אני לא מסכים שהייתי צריך לצפות את ההתקפה. זו לא הנקודה היחידה שלך בשיחה הזאת.
מה הנקודה הבאה שחשוב לנו לתקוף?"
"תקשיבי לי אוון, את עושה עבודה טובה. את עשית עבודה טובה. בגלל זה לא באתי אלייך בטענות כאשר נלחמתי במינוטאור בטריטוריה.
הייתי צריך לכל הפחות להשאיר את הלהקה קרובה אחד לשני. ויש לך נקודות טובות את פשוט לא מתרכזת בהם.
בחרת לקח והחלטת להוכיח אותו גם אם הוא, ספציפית, לא נכון.
זה לא אומר שכל השיחה הזו נובעת משנאה עצמית או רצונות אישיים של התת מודע שלך. תביטי אל עצמך ותביני שהיא נובעת מדאגה אליי,
דאגה למתים, ורצון למנוע אירועים כאלה בעתיד.
זה טוב." הוא מכריז.
"עכשיו מה יש לנו ללמוד מכל האירוע?
אני לא מסכים שהייתי צריך לצפות את ההתקפה. זו לא הנקודה היחידה שלך בשיחה הזאת.
מה הנקודה הבאה שחשוב לנו לתקוף?"
יואב "צלמארה"- בכיר
אוון נרתעת לרגע מהאחיזה של יואב בידיה היא מנסה להאבק אבל ברגע שהיא מקשיבה לו היא מתחילה להרפות ולצנוח למטה על הרצפה.
כשהוא שואל אותה מה הנקודה הבאה שהם צריכים לתקוף היא שואלת אותו עם פנים נפולות
״אנחנו צריכים .... אנחנו צריכים לשתף יותר מידע אחד עם השני... ולדעת שהוא אמין ומבוסס.״
היא אומרת בקול צרוד
״מה אתה חושב?״
כשהוא שואל אותה מה הנקודה הבאה שהם צריכים לתקוף היא שואלת אותו עם פנים נפולות
״אנחנו צריכים .... אנחנו צריכים לשתף יותר מידע אחד עם השני... ולדעת שהוא אמין ומבוסס.״
היא אומרת בקול צרוד
״מה אתה חושב?״
עם גאיה- בוגר
צל מארה מתיישב מולה.
"אוקי למה אנחנו כושלים בזה לדעתך?"
"אוקי למה אנחנו כושלים בזה לדעתך?"
יואב "צלמארה"- בכיר
היא מסתכלת לצד ואומרת
"אנחנו.... לא כושלים בזה,
"אולי אנחנו לא תקשרנו מספיק בכללי... במקום להיות אחד עם השני כולנו עשינו את שלנו ונתנו לדברים להתפרק.... בזה בהחלט נכשלנו. ולא היינו מוכנים לקחת יוזמה ברגע שאלאסטור ואדם מתו... היינו תלויים מדי בדומיננטיות שלהם גם בספט וגם בטריטוריה"
"אנחנו.... לא כושלים בזה,
"אולי אנחנו לא תקשרנו מספיק בכללי... במקום להיות אחד עם השני כולנו עשינו את שלנו ונתנו לדברים להתפרק.... בזה בהחלט נכשלנו. ולא היינו מוכנים לקחת יוזמה ברגע שאלאסטור ואדם מתו... היינו תלויים מדי בדומיננטיות שלהם גם בספט וגם בטריטוריה"
עם גאיה- בוגר
"איך נפתור את זה לדעתך?"
יואב "צלמארה"- בכיר
אוון עוצרת רגע. היא נותנת לעצמה להרגע ואז מתיישבת בישיבה מזרחית. היא תשושה אבל פחות נסערת
״במהלך החודשים האחרונים אני שמתי את אדם ואפילו את אלאסטור ב-pedestal כל כך גבוה, עד כדי כך שאני המעטתי מההשלכות של המעשים המסוכנים שלהם. אנחנו צריכים לזכור שגם אם יש לחברי מעמדי נו יותר מעמד, הם עדיין יפשלו ויהיו עם חולשות. וכראגאבשים זה התפקיד שלנו להראות להם איך דברים אמורים להעשות.״
״במהלך החודשים האחרונים אני שמתי את אדם ואפילו את אלאסטור ב-pedestal כל כך גבוה, עד כדי כך שאני המעטתי מההשלכות של המעשים המסוכנים שלהם. אנחנו צריכים לזכור שגם אם יש לחברי מעמדי נו יותר מעמד, הם עדיין יפשלו ויהיו עם חולשות. וכראגאבשים זה התפקיד שלנו להראות להם איך דברים אמורים להעשות.״
עם גאיה- בוגר
צל מארה מהנהן. "אני מניח שיש לך רעיון?" הוא שואל בחשד
יואב "צלמארה"- בכיר
״כרגע יש לי כיוון כללי- שערי שמיים ועוקד החטאים הם בוגרים עם המון מוניטין אבל אפשר לראות איך היהירות שלהם יכולה להוביל אותם למקומות בלתי רצויים. מה שאנחנו נצטרך לעשות הראגאבשים הוא במילים פשוטות- pull their head out off their ass.”
היא אומרת ומגחכת לעצמה.
״אני לא מכירה את עוקד החטאים מספיק אבל יצא לי לרוץ עם שערי שמיים מספר פעמים . אבל לפי איך שאתה הגבת לשלהבת כחולה- אני מניחה שיש בינך לעוקד החטאים עבר משותף״
היא אומרת ומגחכת לעצמה.
״אני לא מכירה את עוקד החטאים מספיק אבל יצא לי לרוץ עם שערי שמיים מספר פעמים . אבל לפי איך שאתה הגבת לשלהבת כחולה- אני מניחה שיש בינך לעוקד החטאים עבר משותף״
עם גאיה- בוגר
צל מארה ממצמץ כשרגשות רבים חולפים על פניו. "את היהירות של צ'ארלס שמעתי היטב. מה ידוע לך על עוקד החטאים?"
יואב "צלמארה"- בכיר
״עוקד החטאים מאוד ישיר. כמוך הוא מעדיף לצפות מהצד לפני שהוא נכנס לאקשן אבל ברגע שכגארו עושה משהו שלא לטעמו הוא יציג זאת באופן מאוד מאיים ולא יפחד להסתער על גארו אחרים. הוא אכן פילדוקס שיודע לעשות את עבודתו.
יש לי פחות נסיון עם לופוסים או עם להבין אותם- יצא לי לרוץ עם אגאתון וסופרוסין אבל אם זאת ישנם דברים רבים בהתנהגותם שזרים לי. אני אצטרך להכיר אותו יותר כדי להבין איך הוא מתנהג״. משהו בטון של אוון מכווין לתגובה שהייתה ליואב לפני רגע
יש לי פחות נסיון עם לופוסים או עם להבין אותם- יצא לי לרוץ עם אגאתון וסופרוסין אבל אם זאת ישנם דברים רבים בהתנהגותם שזרים לי. אני אצטרך להכיר אותו יותר כדי להבין איך הוא מתנהג״. משהו בטון של אוון מכווין לתגובה שהייתה ליואב לפני רגע
עם גאיה- בוגר
"מה הוא יודע עלי?"
יואב "צלמארה"- בכיר
״אני לא יודעת.
לא יצא לנו לדבר עליך אבל אני הבנתי לפי התגובות שלך שאתה מכיר אותו. אתה לא חייב לספר הכל אבל אני אשמח לדעת מה אתה יודע״
לא יצא לנו לדבר עליך אבל אני הבנתי לפי התגובות שלך שאתה מכיר אותו. אתה לא חייב לספר הכל אבל אני אשמח לדעת מה אתה יודע״
עם גאיה- בוגר
"אני...
אולי, הכרתי אותו - לפני השינוי שלו, ושלי... עדיין לא דיברתי איתו על זה."
אולי, הכרתי אותו - לפני השינוי שלו, ושלי... עדיין לא דיברתי איתו על זה."
יואב "צלמארה"- בכיר
"אתה חושד שהוא היה אחד מהזאבים שאתה טיפלת בו?"
עם גאיה- בוגר
צל מארה מחוויר.
"אני לא יודע."
"אני לא יודע."
יואב "צלמארה"- בכיר
עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 19.4 או משהו, רותם וקיאן
» 3.18.2020- זה לא כיאילו אני מעריכה אותך או משהו כזה. (ניקה והרמוניה)
» הפסקת תפוחי אדמה - סורגים קשרים בלהקה, ה3/4 או משהו באותו השבוע
» 3.18.2020- זה לא כיאילו אני מעריכה אותך או משהו כזה. (ניקה והרמוניה)
» הפסקת תפוחי אדמה - סורגים קשרים בלהקה, ה3/4 או משהו באותו השבוע
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 3