5.11.19 - אמת לחרמש
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 3
עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: 5.11.19 - אמת לחרמש
חרמש דמים מרים גבה.
"עכשיו זה רלוונטי, אשמח לשמוע את סיפורך ולהריע לגבורתך כשתרצי לספר אותו.
רוצה עכשיו? או שתרצי שאענה על עוד שאלות?"
"עכשיו זה רלוונטי, אשמח לשמוע את סיפורך ולהריע לגבורתך כשתרצי לספר אותו.
רוצה עכשיו? או שתרצי שאענה על עוד שאלות?"
חרמש דמים- עם גאיה
- מספר הודעות : 1852
"הרגע סיפרתי את הסיפור מאחורי שם המעשה שלי. אין משהו מעבר לזה" היא מושכת בכתפיה באפתיות
"אבל אני אשמח לדעת מה הן חלק מהטעויות הבסיסיות שאתה חושב שגארו עושים כשהם מבצעים עסקאות?"
"אבל אני אשמח לדעת מה הן חלק מהטעויות הבסיסיות שאתה חושב שגארו עושים כשהם מבצעים עסקאות?"
עם גאיה- בוגר
- מספר הודעות : 3679
"אה." הוא נראה מאוכזב.
"יש טעויות רבות.
הראשונה היא להציע לרוח שאת לא מכירה עסקה קבועה, מכיוון שאת עוד לא מכירה אותה ואת עוד לא יכולה לסמוך על יכולותיה. אם תבטיחי לרוח זרה מקום בבית שלך את עלולה להסתכן להכניס רוח מעצבנת ולא נחמדה, שלא תוכלי להעיף סתם ככה מבלי להסתכסך איתה או לשלם לה בעיסקה נוספת כדי שהיא תעזוב בשלום."
הוא ממתין לשאלות לפני שימשיך הלאה.
"יש טעויות רבות.
הראשונה היא להציע לרוח שאת לא מכירה עסקה קבועה, מכיוון שאת עוד לא מכירה אותה ואת עוד לא יכולה לסמוך על יכולותיה. אם תבטיחי לרוח זרה מקום בבית שלך את עלולה להסתכן להכניס רוח מעצבנת ולא נחמדה, שלא תוכלי להעיף סתם ככה מבלי להסתכסך איתה או לשלם לה בעיסקה נוספת כדי שהיא תעזוב בשלום."
הוא ממתין לשאלות לפני שימשיך הלאה.
חרמש דמים- עם גאיה
״אז בעיקרון צריך לוודא שאתה האחד שיש לו את רוב השליטה בעסקה?״
עם גאיה- בוגר
"בעיקרון את צריכה לוודא שיש לך כמה שיותר שליטה בעסקה.
יש רוחות רבות שאיתן גם קמצוץ שליטה זה הישג כביר, מאחר והן יכולות להשמיד אותך בקלילות.
את צריכה תמיד לפקוח עין על רוחות שאת לא מכירה ואינך סומכת עליהן, כפי שאני תמיד פותח עיניים כשאני מול ראגאבאש חצוף.
עוד שאלות או שאעבור לטעות נוספת?"
יש רוחות רבות שאיתן גם קמצוץ שליטה זה הישג כביר, מאחר והן יכולות להשמיד אותך בקלילות.
את צריכה תמיד לפקוח עין על רוחות שאת לא מכירה ואינך סומכת עליהן, כפי שאני תמיד פותח עיניים כשאני מול ראגאבאש חצוף.
עוד שאלות או שאעבור לטעות נוספת?"
חרמש דמים- עם גאיה
היא תניד בשלילה
עם גאיה- בוגר
"השנייה היא לזמן רוח שאת יכולה למצוא באזורך.
כשאת מזמנת רוח את נמצאת בסיטואציה מאוד פשוטה, שאין בה הרבה מקום לחפש יתרונות.
הרוח מגיעה למגרש הביתי שלך, אז הסיטואציה מבהירה שאת צריכה אותה. בנוסף את גם צריכה לבצע טקס ולתת מינחה.
אם את מחפשת את הרוח באיזור, היכן שהיא חיה את חייה תוכלי למצוא את הבעיות שלה ולנצל אותן לטובתך. לדוגמא כשאת מזמנת רוח לא תוכלי לעולם לדעת שליד הבית שלה נמצאת עכבישה שמנסה לסלול כביש על המאורה שלה. ככה תוכלי לבצע עסקאות יותר מועילות לרוח ולכן גם יותר מועילות לך."
כשאת מזמנת רוח את נמצאת בסיטואציה מאוד פשוטה, שאין בה הרבה מקום לחפש יתרונות.
הרוח מגיעה למגרש הביתי שלך, אז הסיטואציה מבהירה שאת צריכה אותה. בנוסף את גם צריכה לבצע טקס ולתת מינחה.
אם את מחפשת את הרוח באיזור, היכן שהיא חיה את חייה תוכלי למצוא את הבעיות שלה ולנצל אותן לטובתך. לדוגמא כשאת מזמנת רוח לא תוכלי לעולם לדעת שליד הבית שלה נמצאת עכבישה שמנסה לסלול כביש על המאורה שלה. ככה תוכלי לבצע עסקאות יותר מועילות לרוח ולכן גם יותר מועילות לך."
חרמש דמים- עם גאיה
״מעניין,
איזה עוד עצות יש לך?״
איזה עוד עצות יש לך?״
עם גאיה- בוגר
חרמש דמים נראה מעט מודאג.
"האם עצותיי עד כה היו זרות וחדשות לך?"
"האם עצותיי עד כה היו זרות וחדשות לך?"
חרמש דמים- עם גאיה
היא מנידה בשלילה
״לא בהכרח. יצא לי לראות תאורגים מיישמים את עצותיך בעבר אבל זה תמיד מעניין לשמוע את זה עוד פעם.
ולי עדיין לא יצא לעשות עסקאות רבות עם רוחות- חוץ מעם חד קרן בקיירן והרוח שלימדה אותי בלייר״
״לא בהכרח. יצא לי לראות תאורגים מיישמים את עצותיך בעבר אבל זה תמיד מעניין לשמוע את זה עוד פעם.
ולי עדיין לא יצא לעשות עסקאות רבות עם רוחות- חוץ מעם חד קרן בקיירן והרוח שלימדה אותי בלייר״
עם גאיה- בוגר
הוא נאנח.
"אם לא היית משגיחה לא הייתי טורח לבזבז את זמני בלהסביר לך את הדברים הבסיסיים האלה.
שומר האדמות הוא הגנן, המעצב המהולל של הקאיירן, ואת צריכה לעזור לו לפתוח עיניים ולמצוא טעויות וכשלים בעסקאות וביחסים בין הרוחות.
טעות בסיסית נוספת שעולה בראשי כעת היא לנסות להפוך את העיסקה עם הרוח לטכנית ויבשה. לרוחות, כמו לנו, יש תפקיד ויעוד על גאיה. אם תציעי להם עיסקה שכוללת רגש, שליחות והתאמה למטרה שלהם המחיר עלול להיות זול ואפילו לעזור לך ליצור בעלת ברית חזקה.
עסקאות יבשות וטכניות יוצרות יחסי תן וקח קרירים, ולא חברות אמיצה שתעניק לך קשרים חזקים ועוצמה."
"אם לא היית משגיחה לא הייתי טורח לבזבז את זמני בלהסביר לך את הדברים הבסיסיים האלה.
שומר האדמות הוא הגנן, המעצב המהולל של הקאיירן, ואת צריכה לעזור לו לפתוח עיניים ולמצוא טעויות וכשלים בעסקאות וביחסים בין הרוחות.
טעות בסיסית נוספת שעולה בראשי כעת היא לנסות להפוך את העיסקה עם הרוח לטכנית ויבשה. לרוחות, כמו לנו, יש תפקיד ויעוד על גאיה. אם תציעי להם עיסקה שכוללת רגש, שליחות והתאמה למטרה שלהם המחיר עלול להיות זול ואפילו לעזור לך ליצור בעלת ברית חזקה.
עסקאות יבשות וטכניות יוצרות יחסי תן וקח קרירים, ולא חברות אמיצה שתעניק לך קשרים חזקים ועוצמה."
חרמש דמים- עם גאיה
אוון מהנהנת
״זה גם חשוב. זאת יכולה להיות דרך טובה ליצור אממ.. טוב באנגלית קוראים לזה confidante- זה כשנוצר קשר קרוב עם המון בין שני אנשים אבל שהוא לא בהכרח חברות.״
״זה גם חשוב. זאת יכולה להיות דרך טובה ליצור אממ.. טוב באנגלית קוראים לזה confidante- זה כשנוצר קשר קרוב עם המון בין שני אנשים אבל שהוא לא בהכרח חברות.״
עם גאיה- בוגר
"אני לא מדבר על חברות, אני מדבר על הערכה וערבות הדדית.
זה שאני מעריך את השליחות והמטרה של מישהו לא אומר שאני ארצה לשבת איתו לשחק משחקי קלפים, אבל אני אהיה מוכן להילחם לצידו ולעזור לו.
חברות זה יופי, אבל לא הייתי סומך על כל החברים שלי בקרב ולא כל מי שנלחמתי לצידו הוא חבר."
זה שאני מעריך את השליחות והמטרה של מישהו לא אומר שאני ארצה לשבת איתו לשחק משחקי קלפים, אבל אני אהיה מוכן להילחם לצידו ולעזור לו.
חברות זה יופי, אבל לא הייתי סומך על כל החברים שלי בקרב ולא כל מי שנלחמתי לצידו הוא חבר."
חרמש דמים- עם גאיה
"כן... בכנות אני לא יודעת אם אני הייתי מחשיבה את חברי הלהקה שלי לחברי. אנחנו כן קרובים מאוד וחולקים את אותה מטרה אבל אנחנו לא חברים"
עם גאיה- בוגר
"איך את מגדירה חבר?"
חרמש דמים- עם גאיה
״טוב חלק מזה זה לפי הדברים שאתה תיארת- לשחק איתו קלפים, לשתות תה בייחד, לדבר על דברים שיש לנו במשותף לצחוק איתם על דברים. א חלק מזה זה גם שאני מרגישה בנוח להיות אני ליידם, ולדבר איתם על הדברים שאני לא אספר לגארו אחר. אבל זה יותר קליל. אני לא יודעת איך עוד להסביר את זה״
עם גאיה- בוגר
"איך היית מתארת את הקשר ביניכם?
האם אתם משפחה? האם אתם חברי נפש? האם אתם משהו מעבר, עילאי ונטול יכולת להסביר במילים? או שאתם חבורה של אנשים שרצים ביחד כי גארו נוהגים לרוץ בלהקות?"
האם אתם משפחה? האם אתם חברי נפש? האם אתם משהו מעבר, עילאי ונטול יכולת להסביר במילים? או שאתם חבורה של אנשים שרצים ביחד כי גארו נוהגים לרוץ בלהקות?"
חרמש דמים- עם גאיה
״צל מארה, מוצא אחרון, קול מרום ובלב שלם... הם כולם כמו אחים בשבילי. גם אלו שהתגלגלו הלאה. ואני בטוחה שאני גם אגיד את זה לגבי חברי הלהקה החדשים שלי״
עם גאיה- בוגר
"יש לך חבריי להקה חדשים?"
חרמש דמים- עם גאיה
“יש סיכוי- כנראה שעוקד החטאים ושערי שמיים. יצא לך לדבר איתם?״
עם גאיה- בוגר
"לא, אבל שמעתי על שערי שמיים."
מהטון שלו ברור שהוא לא שמע עליו דברים טובים.
מהטון שלו ברור שהוא לא שמע עליו דברים טובים.
חרמש דמים- עם גאיה
״מה שמעת עליו?״
עם גאיה- בוגר
"שהוא לא טוב בלהתנצל או בלשמור על הרעלה.
מי זה עוקד החטאים?"
מי זה עוקד החטאים?"
חרמש דמים- עם גאיה
״הוא פילדוקס בוגר לאדוני הצללים . והוא גם לופוס. מאוד מסתורי ,טיפה מאיים אבל הוא יותר חיית מלחמה מחלק מהאהרונים ״, היא פוסקת ואז שואלת אותו ״מה בדיוק שערי שמיים עשה?״
עם גאיה- בוגר
"לא מקומי לספר, מאחר ולא הייתי צד בעניין.
את מוזמנת לגשת אליו."
את מוזמנת לגשת אליו."
חרמש דמים- עם גאיה
עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 3