5.6, צֶדֶק צֶדֶק תִּרְדֹּף
3 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 2
עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: 5.6, צֶדֶק צֶדֶק תִּרְדֹּף
הוא יחשוב מעט ואז יגיד
''כן, מדוע את עוצרת את עצמך מלהגיד מה שאת חושבת? את מרגישה שזו תכונה שנדרשת לנציג במועצה?"
''כן, מדוע את עוצרת את עצמך מלהגיד מה שאת חושבת? את מרגישה שזו תכונה שנדרשת לנציג במועצה?"
חול טובעני- בכיר
- מספר הודעות : 574
היא מחייכת, משועשעת. "אני משתדלת להפגין איפוק וריסון עצמי, לחשוב לפני שאני מדברת - לומר מה שאני חושבת, אבל בצורה מכובדת. אחרת הזעם שלי עלול לגרום לי לומר דברים שאתחרט עליהם אחר כך."
מרתה "פרי הרוח" בוסהרט- עם גאיה
- מספר הודעות : 2717
"אז מה את רוצה להגיד?"
חול טובעני- בכיר
"האופן שבו סיפרת את הסיפור שלך הטריד אותי - אני מאמינה לך שאתה לא שואף לחקות את מעשיו של הגארו ההוא, אבל אני תוהה אם אתה מבין למה כל כך הזדעזעתי מהם. אם הבנתי אותך נכון, יש לך הרבה רעיונות חדשניים. זה לא דבר רע בהכרח, אבל המועצה היא מועצה של שלושה, כשאחד מהשלושה הוא מהלך זכוכית שאני מאמינה שיהיו לו הרבה הצעות שיקחו את הספט לכיוון שאני מתנגדת אליו. אני מאמינה שאוכל להיות לשון מאזניים במועצה, שתמנע ממנה להיות קיצונית מדי."
"למה את יוצאת מנקודת הנחה שהרעיונות שלו לא יהיו טובים?"
חול טובעני- בכיר
"בגלל הרושם שקיבלתי ממנו עד כה. אשמח לגלות שאני טועה."
''אז זו המטרה שלך במועצה הזו? לעצור את מהלך הזכוכית מלעשות את התפקיד שגאיה נתנה לו?"
חול טובעני- בכיר
"לא." היא עונה, בבירור לא מרוצה מההאשמה. "המטרה שלי היא לייצג את השבט בכבוד ולפעול לטובת הספט - בתור קול מסורתי יותר שיאזן את המועצה."
''וריך את מתכוונת לעשות את זה?"
חול טובעני- בכיר
"אני מתכוונת להשמיע את קולי, בכל נושא שהמועצה תעסוק בו." פרי הרוח עונה בפשטות. "אני לא מתנגדת לשינוי כשיש בו צורך, אבל אין לי עניין לחולל מהפכות, רק לשרת את הספט על הצד הטוב ביותר."
''אלה נשמעות לי אמירות כלליות למדי, מה הבית רוצה לקדם?"
חול טובעני- בכיר
"בראש ובראשונה, הכרה בערכם של חיי אדם. כדי שמקרים כמו הטבח שקרה בתחילת השנה לא יחזרו על עצמם. והגנה על בני הדם שלנו שהמלחמה כאן פוגעת ביותר מדי מהם.
שנית, אני מתנגדת לתלות בכלי האורגת. הרס המבנים בקיירן היה צעד מבורך בעיני. אני לא יכולה או רוצה לכפות על גארו אחרים את השקפתי, אבל אני יכולה להשמיע את קולי ולהציע פתרונות חלופיים."
שנית, אני מתנגדת לתלות בכלי האורגת. הרס המבנים בקיירן היה צעד מבורך בעיני. אני לא יכולה או רוצה לכפות על גארו אחרים את השקפתי, אבל אני יכולה להשמיע את קולי ולהציע פתרונות חלופיים."
פל יחייך
''המטרות האלה מאוד מאוד ערכיות וחשובות, אבל לא התייחסתי אליהן כי מבחינתי הן מובנות מאליהן, נכון שההתנגדות שלך לאורגת גדולה משלי אבל גם אני לא מתכוון לאפשר לה להיכנס לכאן ולפגוע באיזון. ולגבי חיי אדם, אני אמרתי את מה שהיה לי להגיד על מה שקרה בתחילת השנה מספיק ולאנשים המתאימים, גם זה נמצא בין מטרותי.
אני אשמח מאוד לשתף ולהתיעץ איתך בתחומים האלה כשהם יהיו על הפרק, אבל אני עומד על כך שחשוב לי מאוד להתחיל לקדם את המטרה הראשית שלי''
''המטרות האלה מאוד מאוד ערכיות וחשובות, אבל לא התייחסתי אליהן כי מבחינתי הן מובנות מאליהן, נכון שההתנגדות שלך לאורגת גדולה משלי אבל גם אני לא מתכוון לאפשר לה להיכנס לכאן ולפגוע באיזון. ולגבי חיי אדם, אני אמרתי את מה שהיה לי להגיד על מה שקרה בתחילת השנה מספיק ולאנשים המתאימים, גם זה נמצא בין מטרותי.
אני אשמח מאוד לשתף ולהתיעץ איתך בתחומים האלה כשהם יהיו על הפרק, אבל אני עומד על כך שחשוב לי מאוד להתחיל לקדם את המטרה הראשית שלי''
חול טובעני- בכיר
"לקדם אחווה בספט? זה חשוב. יש לך תכנית?"
הוא יחשוב רגע ויגיד
''תוכנית זו מילה מורכבת... יש לי... מטרות! בראש ובראשונה להציג את הרעיון הזה, לדאוג שכמה שיותר גארו בספט יכירו אותו וככה להתחיל ולהטמיע אותו. שנית, לשמש כשומר בשער כדי למנוע באופן אקטיבי פעולות שיגרמו לפילוג בספט, גם בין שבטים או מולדים וגם בין גארו לגארו, הפעולות של מהלכי הזכוכית בתחילת השנה הם דוגמה מעולה לזה, דברים כאלה הייתי רוצה למנוע''
''תוכנית זו מילה מורכבת... יש לי... מטרות! בראש ובראשונה להציג את הרעיון הזה, לדאוג שכמה שיותר גארו בספט יכירו אותו וככה להתחיל ולהטמיע אותו. שנית, לשמש כשומר בשער כדי למנוע באופן אקטיבי פעולות שיגרמו לפילוג בספט, גם בין שבטים או מולדים וגם בין גארו לגארו, הפעולות של מהלכי הזכוכית בתחילת השנה הם דוגמה מעולה לזה, דברים כאלה הייתי רוצה למנוע''
חול טובעני- בכיר
"לא רק מהלכי הזכוכית אשמים במה שקרה שם. כולנו נכשלנו." פרי הרוח אומרת. היא עוצרת לרגע לחשוב, ואומרת "המטרות שלך טובות, וכפילודוקס יש לך יותר כלים ממני לקדם אותן. אשמח לעזור לך, גם אם לא כחברת מועצה."
''מעריך את זה מאוד''
חול טובעני- בכיר
"דרך אגב, פרי הרוח.. את יודעת למה המועצה הזו מורכבת רק משלושה שבטים?"
קורי "מוצא אחרון"- עם גאיה
- מספר הודעות : 1815
"כי אלה השבטים שהכי קרובים לבני האדם, אם הבנתי נכון."