צנצנת מלאה בדבש
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
צנצנת מלאה בדבש
שני עולמות קובע עם הרמוניה בכניסה לספט. הוא מגיע לבוש במעיל שחור עם פסים אדומים אשר מחסה את כולו גם את רגליו ונראה שהוא מטפטף ממים. בידו אפשר לראות קסדת אופנוע ותיק צד חום על כתיפו. הוא מחכה בכניסה ועם עינייו מחפש את ארמוניה.
שני עולמות- עם גאיה
- מספר הודעות : 66
Re: צנצנת מלאה בדבש
מתוך הספט יוצאת לכיוונו זאבה שחורה רטובה לחלוטין היא מתנערת ומשתנה לאיטה להומיד כשהיא מזהה אותו על הגבול. השיער שלה ספוג מים ולא נראה שהקפוצ'ון הבלוי שלה עוזר במיוחד לחסום את הגשם. "שלום."
הרמוניה- עם גאיה
- מספר הודעות : 2623
כשהוא רואה אותה נגשת הוא מרים חיוך קל "היי מה קורה? עדיין לא יצא לנו להפגש פנים אל פנים" הוא מושיט את היד על מנת ללוחץ אותה.אם היא לוחצת ואם לא הוא ממשיך "אני לא יודע אם את מודעת אני וחברי מטרופולין מתעסקים כרגע במגדל העמק. כוח תולע גדול הגיע לשם ובעיר אלימות נוראית. בגלל זה אני בקשתי אם תוכלי להפגש. אני זקוק לעזרתך, יש כמה שאלות שהייתי שמח אם תוכלי לענות לי עליהם ולעזור לי איתם"
שני עולמות- עם גאיה
היא לוחצת את היד שלו. "טוב להכיר. במה אני יכולה לעזור?"
הרמוניה- עם גאיה
"אז היה לנו כמה ריצות לשם חלקם היו טובות וחלקם פחות, בכולם היה לנו קרב עם התולע. חשבתי לקחת הזדמנות ולנסות לאסוף מידע על המקום. באיסוף המידע שלי נתקלתי בעכביש באומברה שהיה לו מידע שהיה נראה לי חיוני. הוא אציע עיסקה בה אם אני יביא לו דבש מהעץ של הספט הוא יחשוף מולי את המידע הזה" הוא יעצור שנייה כדי לתת לסיפור להתעכל וימשיך "אני לא יודע מה המשמעות של הדבש אז אמרתי לו שאם אני יצליח להשיג אני יביא לו תמורת המידע. אני יודע שיש יותר מזה אז אני אשמח לדעת מה המשמעות של הדבש הזה? ואולי להבין למה שעכביש ממגדל העמק ידע על קיומו?"
שני עולמות- עם גאיה
הרמוניה מטה את ראשה בבלבול "אתה מתכוון לכוורות בפיזי? בעץ במרכז הקיירן אין דבש למיטב ידיעתי. אבל רב הנסתר מהגלוי בקשר אליו" היא חושבת כמה רגעים. "מה הטבע של העכביש הזה? איזה מידע אתה מעוניין לקבל ממנו? הוא הסביר מדוע הוא רוצה את זה?"
הרמוניה- עם גאיה
"הוא לא הסביר מדוע, לצערי לא היה לי את הזמן לשאול אותו למה הוא רוצה את זה. אך זה עכביש שמייצג רחוב כל שהו בעיר. ביקשתי ממנו מידע על התולע שמסתובבת שאלות אסטרטגיות רגילות כמו כמה מהם נמצאים בעיר ואיפה הקנים שלהם ומאיפה הם הגיעו"
שני עולמות- עם גאיה
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1