אומגה ומטיס שיחה על רוחות 30.3
3 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 2
עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: אומגה ומטיס שיחה על רוחות 30.3
"אי אפשר לשלוט בהכל, אינך יכול לשלוט בהחלטות של אלו מעליך שאיתם אתה רץ, אך אתה כן יכול לשלוט בבחירה עם מי את יוצא לרוץ ולוודא שאלו גארו שאתה סומך על שיקולים בביצוע בחירות שכאלו, גם אם זה אומר שלא יקשיבו לך. זה משהו שאני מאמין שאתה כבר יודע אבל חשוב להזכיר.
מתוך עניין, תוכל לשתף אותי אם לדעתך ישנם בספט גארו נוספים שאתה תחתי היררכית? אם כן מי אלו אותם גארו?"
מתוך עניין, תוכל לשתף אותי אם לדעתך ישנם בספט גארו נוספים שאתה תחתי היררכית? אם כן מי אלו אותם גארו?"
אכילס- עם גאיה
- מספר הודעות : 1555
"אם לא היית מטיס, הרבה... אבל לדעתי האחת עם הפרא, הזורחת במערב... בעיקר גארו שלא יודעים לדרוש את מקומם... למה אתה שואל?"
קורי "מוצא אחרון"- עם גאיה
- מספר הודעות : 1815
"אמרתי לך, רוח שנייה ראה עצמו מתחתיי על אף היותי מטיס ובדרכו לבגרות החליט לאתגר אותי. הדבר גרם לי להרהר ולחשוב שאולי יש עוד שחושבים כמוהו. החלטתי לבדוק את העניין"
אכילס- עם גאיה
"בזמנים של היום לא כל הגארו מאמינים שמטיס זה הדבר כזה בזוי... רודף הנבואות היה מרביץ לי אם הייתי מתנהג למטיס באכזריות סתם ככה. הוא היה מוכן להתנדב להיות אומגת ספט בזמנו כדי שמטיס לא יהיה אחד בגלל איך שהוא נולד....
העולם מוזר"
העולם מוזר"
"אתה אומר זאת כאילו חיית בזמנים אחרים, זה משעשע. אני יותר מקווה שזו ההסטוריה של הספט הזה עם מטיסים יחד עם המעשים והדרכים שלי מיום הגעתי לכאן שהובילו למצב שאתה מתאר, אם כי רבים לא יסכימו איתך על כך"
[נעשתה בטלפון שיחה עם הטוטם ראקון, חלקו דברים אחד עם השני אכילס עזר בשיח כשיכל, קורי יצא עם תחושת סיפוק כלשהי והבנה שיש עוד דרך לעשות עם הטוטם החדש]
[נעשתה בטלפון שיחה עם הטוטם ראקון, חלקו דברים אחד עם השני אכילס עזר בשיח כשיכל, קורי יצא עם תחושת סיפוק כלשהי והבנה שיש עוד דרך לעשות עם הטוטם החדש]
אכילס- עם גאיה
"אני בא מאנגלייה. המשפחה שלי כפופה לבית אוסטראהאול כבר מעל ל1000 שנים. התרבות בבית שלי מאוד משמרת על מסורות... פה יותר מרגישים את רוחות השינוי באוויר"
עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Similar topics
» מכרסם ומטיס 29.4
» 18.10, סערת רוחות
» 27.1 שיעורי רוחות האומברה
» שיחה עם רוח הבז פרגרין 14/08
» 21.5.23 שיחה עם צלקת כסף.
» 18.10, סערת רוחות
» 27.1 שיעורי רוחות האומברה
» שיחה עם רוח הבז פרגרין 14/08