זעם ברחבי ישראל
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

28.5 פרקסיסגראונדס

2 posters

Go down

28.5 פרקסיסגראונדס Empty 28.5 פרקסיסגראונדס

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Thu May 27, 2021 6:30 pm

רובין יגיע בצהריים לקיירן בחיפוש אחר פרקסיס הוא יגיע עם תיק מלא פירות

נערך לאחרונה על-ידי רובין - מפתח צינורות בום בתאריך Thu May 27, 2021 9:31 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

מספר הודעות : 3611

חזרה למעלה Go down

28.5 פרקסיסגראונדס Empty Re: 28.5 פרקסיסגראונדס

הודעה על ידי פראקסיס Thu May 27, 2021 6:33 pm

פראקסיס שם בלופוס נח תחת צל העץ במקומו הקבוע. הוא מריח הרבה ריחות שונים של אוכל ומתוק מתקרבים ומרים ראש לכיוון לראות את רובין
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

מספר הודעות : 2365

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Thu May 27, 2021 6:44 pm

הוא יחווה בראשו לשלום ויציא מהפירות "שלום פרקסיס"
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Thu May 27, 2021 7:11 pm

הוא משתנה להומיד,
"שלום מפתח צינורות בום. תזמון מצויין אני רעב. מה שלומך?"
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Thu May 27, 2021 9:20 pm

הוא יחייך וישלוף מהתיק פירות ראויים למאכל ואף טריים אך נראים לא מתאימים למכירה בשווקים.
"אני בסדר, גלגלתי את דבריו של אספלט לפני מספר ימים. אני מקווה שהם יעשו שימוש טוב בידיים בהן הם הופקדו" הוא יאמר ויציע מהפירות
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Thu May 27, 2021 9:28 pm

"יופי, טוב לשמוע" הוא מתחיל לאכול, נראה שנהנה. הוא נראה חיוור ותשוש, אם כי לא חבול. סוכר הפירות מחזיר צבע לפניו.
"אז איך אני יכול לעזור לך היום?
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Thu May 27, 2021 9:31 pm

"אני מחפש עצה מהתיאורג'ים בספט בנוגע לצעד הבא במבחן הבכירות שלי" הוא יאמר ברצינות רבה
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Thu May 27, 2021 9:43 pm

הוא מהנהן בהערכה שניגשת אליו ומציע לך להתיישב לצידו על הקרקע.
"או שאתה מעדיף שולחן?"
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Thu May 27, 2021 10:31 pm

לפני שאתה מספיק להציע הוא כבר יושב "אני מתכנן מסע אל האומברה העמוקה בכדי לנסות ולמצוא תובנות על 'ה' הארפי אופן שחרורה ורמז למקום בו היא קבעה את הקן שלה. אני מתלבט אם יהיה חכם יותר לצעוד אל הבאטלגראונדס, אל רוח שתספק חיזיון או נבואה או רעיון אחר שאולי לא חשבתי עליו" הוא יאמר ניגש ישר לעניין
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Thu May 27, 2021 10:44 pm

"דבר ראשון, הבאטלגראונדס לא באומברה העמוקה, רוח כנראה שגם לא ואלו שבאומברה העמוקה כנראה שפחות תרצה לחפש.
דבר שני בוא תסביר לי בבקשה בצורה ממוקדת ותמציתית מבלי להשמיט פרטים מהותיים, מה אתה כרגע יודע על הארפיות וספציפית על 'ה'-הראפי אותה אתה צד. כשאדע אוכל להכווין אותך טוב יותר".
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Fri May 28, 2021 12:07 pm

"ההארפי היא תוצר של השחטת הבז מא' ועד ת'. וככזו היא דמות הצל שלו- בעוד שהבז מלכד מנהיג מדוגמא ומסייע להתגבר על הקשיים ההארפי צדה את החולשות המריבות הקטנות וההבדלים הקטנים כשהיא מפרזת, מעוררת ריב ומדון ושנאה בקרב המקומות בהם היא קובעת את הקן שלה" הוא אומר בכלליות "יכולות ההבחנה שלה הן לא עניין של מה בכך כאמור- היא תוצר ההשחטה של בז. אני נוטה להאמין שהנווד הדומם שביקר כאן לפני כשבוע וחצי עם הנבואה על הידרה עם חמישה ראשים שאחד מראשיה הוא ההארפי. אני מאריך שראש אחר הוא ההאלשים שעובדים בצמידות עם הארפיות בכל הערים בהן ביקרתי כך שיכול להיות ויחד עם 'ה'הארפי קיים 'ה'האלש. זה קצת סותר את מה שאמרתי קודם על פירוז וכו' אבל הארפיות לא פעם יובילו רוחות תולע פשוטות או בעלות יכולת מחשבה מוגבלת מאוד כעושי דיבריהן- כאמור האלשים. לרוב לא יהיה מצב בו הארפיות יחלקו טריטוריה אלה הארפי אחת ואלה שתחתיה" הוא יעצור לרגע ויציע עוד פרי.
"לפני מותו חלק איתי סופרוסין מחזה שהוא וקונטוס ראו בריצה שלהם לצרפת- הארפי הנושאת את פניו של מאכלת שחורה" רובין יעצור "עד כה עסקתי בציד של הארפיות בישראל בכדי להבין לעומק את היכולות שלהן לא רק מאיסוף מידע אלה מניסיון יד ראשונה. הן מסוגלות לעבור מהאומברה לפיזי בלי מאמץ, הן מסוגלות להעלים את עצמן ואת הקן שלהם מהתפיסה החושית שלך כאשר ירצו בכך וברגע שיעשו כך יהיה קשה עד בלתי אפשרי לתפוס (כתפיסה חושית ולא כלכידה) אותן, יש ביכולתן את הצ'ארם אינסייט פרנזי כוחן של ההארפיות ה'רגילות' הוא לרוב *הכנס אמת מידה מתאימה שאומרת 22 אסנס 10 כוח רצון 7 נוסיס 5 זעם* 3 אני יכול למנות את הקשיים שבציד הארפי אך זה לא המרכז." עוצר לרגע "אני מאמין שמתוך הנבואה שניתנה יש חשד סביר לחשוב שיחד עם ההארפי הגיעו אל האומברה הקרובה אינקרנות של הלך ריקבון (rot walker) והאלש" הוא יעצור "מעבר לזה האמת שנכון לעכשיו אין לי עוד הרבה מידע. המחשבה של ללכת אל הבאטלגראונדס היא מכיוון שאם שלוש רוחות שכאלה הגיעו אל האומברה הקרובה המשצעות המיידית של זה היא קרב אדיר או נזק עצום לסביבה בא זה קרה והמשך הנזק עד לעכשיו היות וההארפי מעוררת ריב ומדון שיובילו לאלימות גוברת, ההאלשים מעודדיפ ומעצימים אלימות והלכי ריקבון אני לא מכיר את מהותם מעבר לשמם היות ולא נלחמתי או צפיתי באחד מעולם"
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Fri May 28, 2021 2:00 pm

אתה יכול לראות התבטויות שונות לזעם של פראקסיס שעולה כשאתה עושה דמיון כזו או אחר בין הבז להארפי, זה מתחיל מייד עם דבריך בפתאומיות עם המילים 'דמות הצל שלו'. הוא נאבק בזעם לבין הקשבה אליך, שומר על שקט עד סוף דבריך.
"לעולם עוד, אל תציג את הבז על אותו הספקטרום עם התואבה המטונפת הזו. אין לה שום דבר במשותף איתו". הוא עושה עצירה במטרה להבדיל ולא להכניס המשך דיבור על ההארפי והבז באותו משפט.
"הארפי היא סכסכנית. מנסה לשסע אותנו אחד כנגד השני מבפנים בעזרת טקטיקות נלוזות כאלו ואחרות. רק במוט האחרון סיפרתי כיצד התגשמות אדירה שלה, כנראה שליחה ישירה של 'ה'-הארפי, שיסעה 4 גארו לת'ראל כנגדי. היא לובשת קליפה ריקה מתוכן שנועדה אך ורק ללעג וגם היא שונה, שכן אינה מסוגלת להסתיר את טבע הגועל שלה. כנפיה תמיד יהיו מתוחות, טלפיה תמיד מעוותים ועיניה תמיד זוהרות בירוק. הקנים שלהן... יהיו במקומות גבוהים, החזקות שביניהן ייתמקמו אם יוכלו, מעל ספט, מוכנות לזרוע את התולע. סופר לי על המכה שהנחתתם על הפיט בעזה, אולי האקט הזה הוא נקמה שלו. אולי הקן שלה קרוב משאתה חושב" הוא מביט מעלה לעננים ולוקח הפסקה לפני שמדבר שוב על בז או נושא אחר.

"הבאטלגראונדס הוא מקום לראות קרבות, כן, אבל קרבות שהתרחשו במישור הפיזי של גאיה. עליך לדעת היטב איזה קרב אתה מחפש ולהיות בקיא בו, אחרת רק הגארו הרוחניים ביותר יוכלו להכווינך וגם הם עלולים לטעות. הבז נלחם, בזה אני בטוח, אבל אני סבור שהקרב על נשמתו התרחש באומברה ולא במישור הפיזי, זה סיכון, כי אינך יודע דבר. אולי תמצא תשובה במישורי האפוקליפסה, אך... לא הייתי צועד לשם".

"אם אתה מחפש תשובות מאינקארנה, הבז יהיה המקור הטוב ביותר" (Double meaning stagadish)

פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Fri May 28, 2021 3:33 pm

"ראשית אני מודע לך על מה שחלקת בכל הנוגע לבאטלגראונדס ועל העצה של לחפש אחר אינקרנה של בז. כמו כן על המידע שחלקת בנוגע להארפי" הוא יעצור "לגבי הבקשה שלך. אני אינני מדבר מבורות על ההארפי ועל אף שאין בכוונתי לעשות דבר מלבד להכות כל אחת מהן שיהיה ביכולתי להשמיד חקרתי את מקורן מפיהם של גארו רבים משבטים שונים ברחבי אירופה.
האם הזעם שלך נובע מכך שאתה מרגיש שיש שקרים בדברים שאני אומר או מסיבות אחרות?"
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Fri May 28, 2021 5:27 pm

"זו לא בקשה, זו דרישה. לא אסבול בנוכחותי את שמו הגדול של הבז ומה שמייצג לצד התואבה הזו ומה שמייצגת באותו משפט ומקום. לא אסבול שום דבר שמרמז על כך שהם דומים. אני מבין את החקר שעשית, אני יודע מה קרה למספר רב מילדיו של בז, אך זה לא אומר בשום מצב שמשהו מן הבז נשאר בהם"
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Fri May 28, 2021 6:24 pm

רובין ירצין וזיק מסוכן ידלק בעיניו שאתה אומר שזו דרישה הוא ינשום פעם אחת עמוק "לא אוכל לקבל את דרישתך. בראש ובראשונה כי היא עשויה לעמוד בניגוד עם באן העורב הישראלי" רובין אומר ברצינות רבה נראה שהוא שוקל אם להוסיף דבר מה ולבסוף אומר "אני מוכן להבהיר אם וכאשר אצטרך לדון בנושא שלא נשאר בהארפי ולא שביב מהבז וכמה שהבז הוא כוכב צפון של ערכי הכבוד והמנהיגות הראויה באומה אז ככה ההארפי מייצגת אצבע בעין ויריקה בפרצוף של כל אחד מהערכים האלה."
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Fri May 28, 2021 7:20 pm

"כשאתה מציג את זה בניגודיות מוחלטת זה אחרת לגמרי. כך או כך אין סיבה שלא לציין אותם יחד, יימנע ממך לחלוק מידע שאתה צריך ומחוייב. אני בטוח שפילודוקס מוכשר כמותך יימצא דרך עם מילים. בכל אופן אם תצטרך משום מה, אז לא בנוכחותי. אני לא רוצה להתחיל לשמוע גארו מתחילים לדבר בצורה שמרמזת על בוז ובושה לטוטם שבט מנהיגי האומה.
תצטרך הדרכה עם הבז. אני מוכן לעזור בכך אם תרצה".
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Fri May 28, 2021 11:17 pm

נראה שלרובין הספיק, הוא שומר על ארשת פנים נייטרלית ואין כעס בדבריו "אני מודה לך על מה שהסכמת לחלוק." הוא עוצר "אבל אוותר על הדרכת ועל הרצון שלך לעזור." הוא יקום ויחייך בחביבות "אתה אינך נוהג כתיאורג שבאתי לשמוע בעצתו ובהדרכתו ובדבריך חבויות דרישות רבות שמצביעות על איזו שהיא דריסת רגל מצדך להציב אותן. אעדיף להמשיך ולשמוע על הבז מאחרים שראויים בעיני לדבר על טוטם שבוהק כשמש בכל הקשור לערכי הכבוד המנהיגות והדוגמא אישית" הוא שוב יחווה בראשו לתודה ויגיש עוד פרי "אני שוב אודה על מה שהסכמת לחלוק בנוגע להארפי"
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי פראקסיס Sat May 29, 2021 12:33 am

הוא נשאר לשבת על הקרקע "בבקשה. גארו שונים אחד מן השני, דרכיי מאוד ישירות גם אם גסות, אינן חצופות ובטח שום דבר בהן לא חבוי, אם כך אתה חושב, מסתמן שאינך מבין ו...חבל". הוא לוקח את הפרי מסובב בידו לבחינה.
"כמו הפרי הזה, כך האומה כיום, מצבו לא מזהיר, אך יש ממה להנות ולקבל סיפוק, מעט הזנחה או טיפול לא נכון, ירקיב, מבחוץ או אפילו מבפנים".
פראקסיס
פראקסיס
בכיר
בכיר

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי מפתח צינורות בום טראח Sat May 29, 2021 1:24 am

הוא יסמן ללא פעם אחת בראשו ויראה מאוכזב "האופה לא מעיד על הבצק שלו" ויפנה ללכת
מפתח צינורות בום טראח
מפתח צינורות בום טראח
בכיר