תאונה אחרונה 31.8
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
תאונה אחרונה 31.8
מוצא אחרון מחפש את הוורדר תאונת רכבת בקאיירן טרם מתחיל את שיעורי הטקס בקאיירן
פראקסיס- בכיר
- מספר הודעות : 2365
Re: תאונה אחרונה 31.8
תאונת רכבת מאוד שם, רובץ על סלע
Roaming Memory, ראם- בוגר
- מספר הודעות : 1178
מוצא אחרון ניגש אליו, פוסע על 4 לכיוונו, משתנה להומיד ופוצח במילים:
"וורדר, ישנם 3 נושאים עליהם רציתי לשוחח איתך. הראשון נוגע לבטיחות ולהחלטה בתפקידך. אגש ישר לעניין. אני תחת מבחן רוח כרגע, השלווה הפנימית שהשגתי נלקחה ממני והופנתה כנגדי, הזעם שבי בוער לצאת החוצה וחשבתי שחשוב לעדכן אותך שתהיה עם עין פקוחה עליי החודש בתחומיי הקאיירן, זאת במידה ולא תחליט החלטה אחרת כמובן".
"וורדר, ישנם 3 נושאים עליהם רציתי לשוחח איתך. הראשון נוגע לבטיחות ולהחלטה בתפקידך. אגש ישר לעניין. אני תחת מבחן רוח כרגע, השלווה הפנימית שהשגתי נלקחה ממני והופנתה כנגדי, הזעם שבי בוער לצאת החוצה וחשבתי שחשוב לעדכן אותך שתהיה עם עין פקוחה עליי החודש בתחומיי הקאיירן, זאת במידה ולא תחליט החלטה אחרת כמובן".
פראקסיס- בכיר
"2 הנושאים האחרים גם נוגעים לתפקידך, השני הוא שברצוני להציע את שירותיי בחפירה של מנהרות הגנה בשטח הקאיירן בפיזי ובאומברה אשר ייאפשרו תנועה חשאית ומהירה בשטח הקאיירן ממקום למקום, אוכל למקם גם מלכודי בורות לפי משקל בנקודות טקטיות".
"הנושא השלישי הוא שברצוני להציע את שירותיי כמגן לקאיירן תחתיך, אם תחליט לקבל אותי כמובן".
"הנושא השלישי הוא שברצוני להציע את שירותיי כמגן לקאיירן תחתיך, אם תחליט לקבל אותי כמובן".
פראקסיס- בכיר
תאונת רכבת מהנהן כאשר הנושא הראשון מוצג, בבירור הוא לא רואה צורך להרחיב בנושא והוא כנראה יהיה ערני במוט.
כאשר אלאסטור מציג את שני הנושאים האחרים הוא עונה "אני עוד לא מוכן לחפור מנהרות מסביב לקיירן, אבל ברגע שאדע אם ניתן ליצור את הפטישים שאני רוצה אז נעשה את זה. ובנוגע ללהיות מגן.. אני אשמח לקבל את אחד הלוחמים האיימתניים ביותר בספט כמגן." הוא אומר ומחייך.
כאשר אלאסטור מציג את שני הנושאים האחרים הוא עונה "אני עוד לא מוכן לחפור מנהרות מסביב לקיירן, אבל ברגע שאדע אם ניתן ליצור את הפטישים שאני רוצה אז נעשה את זה. ובנוגע ללהיות מגן.. אני אשמח לקבל את אחד הלוחמים האיימתניים ביותר בספט כמגן." הוא אומר ומחייך.
Roaming Memory, ראם- בוגר
- מספר הודעות : 1178
הוא מהנהן, "אני שמח לדעת שאתה מוכיר בי ככזה, אתחיל את הכשרתי בהקדם האפשרי". הוא קד קלות לתאונת רכבת.
(אני לא יודע כמה זמן עורכת הכשרת מגן אבל אני מניח שעד המוט הוא יהיה מוכן למילוי התפקיד)
(אני לא יודע כמה זמן עורכת הכשרת מגן אבל אני מניח שעד המוט הוא יהיה מוכן למילוי התפקיד)
פראקסיס- בכיר
Similar topics
» הזדמנות אחרונה ופאתוס 1.4
» 1.6 זכריני והזדמנות אחרונה מפטפטים על חלומות
» הזדמנות אחרונה עם רעם ביום בהיר 27.12 טריטוריית ערפילי בוקר
» 1.6 זכריני והזדמנות אחרונה מפטפטים על חלומות
» הזדמנות אחרונה עם רעם ביום בהיר 27.12 טריטוריית ערפילי בוקר
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1