האלפא השכן. 23.9 בערב
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
Re: האלפא השכן. 23.9 בערב
בכיף. אנדרדוג יהיה בטריטוריה שלו, קצת מדוכדך ועצוב.
לילה כיום יאיר- צעיר
- מספר הודעות : 1437
הוא ישמע יללה בקרבת הגבול שלה, בהקשר הזה הטריטוריה כבר קבועה?
ראד, דם ואפר- בוגר
- מספר הודעות : 3030
באינפליי כבר הייתה הרבה זמן, באופפליי סגרנו אותה לא מזמן פשוט לא זוכר בדיוק איפה ממוקמת.
לילה כיום יאיר- צעיר
חח
יש תאור של המקום? ראד מיילל בגבול
יש תאור של המקום? ראד מיילל בגבול
ראד, דם ואפר- בוגר
אנדרדוג מגיע במהרה ומברך את ראד לשלום. (לא חזק בטריטוריה, אז אני לא אבלבל אותך עם פרטים שאיני בטוח לגביהם).
לילה כיום יאיר- צעיר
""הי אנדרדוג. הכל בסדר?" הוא שואל על הדכדוך
ראד, דם ואפר- בוגר
"כן... זה פשוט..." הוא אומר בעצב, אך מתעשט על עצמו במהרה. "עזוב. מה שלומך דם ואפר? מניח שיש לנו עניינים חשובים לדבר עליהם."
לילה כיום יאיר- צעיר
''אכן'' ראד מהנהן ''האם יש לך או לבני להקתך קשרים בחברון? יכולת ליצור כאלה עם תצטרכו?''
ראד, דם ואפר- בוגר
"לצערי אין לי קשרים בחברון, אבל אפשר לשאול למי יש. מה המידע שיש לנו על הפיט כרגע?"
לילה כיום יאיר- צעיר
''אין מידע מעבר למה שסופר במהלך המוט לזמן זה,
הוא מאוגן בתוך השגרירות האום בחברון - יש בו לפחות חמישה ספירלות, אנחנו יודעים את השמות של ארבעה מהם,
הפיט מאפשר לבני אדם רגילים להיכנס לתוך האומברה, המקום מרגיש כמו דרך הצועדת לעבר למלפיאס ולא נראה שהספירלות המסתובבים בשגרירות דואגים להסתיר יותר מידי את ההתנהלות שלהם עם בני האדם שסביבם''
הוא מאוגן בתוך השגרירות האום בחברון - יש בו לפחות חמישה ספירלות, אנחנו יודעים את השמות של ארבעה מהם,
הפיט מאפשר לבני אדם רגילים להיכנס לתוך האומברה, המקום מרגיש כמו דרך הצועדת לעבר למלפיאס ולא נראה שהספירלות המסתובבים בשגרירות דואגים להסתיר יותר מידי את ההתנהלות שלהם עם בני האדם שסביבם''
ראד, דם ואפר- בוגר
הוא מהנהן בהבנה. "אנחנו נאלץ לנקוט בתוכנית מהירה וקטלנית. אבל ראשית, לאסוף עוד מידע. מציע שנשלח מספר ראגבאשים עם ביינסקין או שנעשה עסקה עם רוחות שיסוו אותנו לשגרירות. אני אבדוק אם אני יכול להשיג תוכניות של השגרירות. אנחנו נאלץ לעשות את זה במהירות, ההצעה שלי היא ארבעה להקות - שתיים שצדות את הספירלות ושתיים נוספות שיסגרו את הפיט ויחסלו את כבשן הנשמות שם. הצוות שיחסל את הספירלות יעשה עליהן קווסטינג סטון ויצא למלאכה - כדאי לעשות את זה בזמן שהם לא יהיו ביחד, בעדיפות בשעת לילה. מילת המפתח פה היא הפתעה."
לילה כיום יאיר- צעיר
''אל תשכח שיש ברשותנו את בת הזוג שלי'' הוא מחייך קצת לאחר שמהנהן להצעה שלו ''שהיא נציגת האום האחראית על אזור חברון ובית לחם. תוכניות של המבנה היא תוכל לתת לנו אך גם היינו בתוך המבנה בפיזי... אף שעוד תוכניות זה תמיד טוב. התכונית שאתה מציעה היא טובה [אוף פלי זה יותר מידי בני אדם וקשה עד בלתי אפשרי לתמרן לדעתי] , אני מקווה במוט הקרוב לאסוף אנשים לכך [אני לא אגיע למוט כי נוחת ביום שישי :?] , אם נוכל לבחור רק באחד - בכבשן או בספירלות, בהתקפה אחת, מה אתה היית בוחר בו?''
ראד, דם ואפר- בוגר
[אנחנו נדבר על פרטי ההתקפה לאחר המוט - גם אני לא אהיה בו] "זאת שאלה טובה. אני מניח שכשנטפל בכל הספירלות, יהיה יותר קל לטפל בכבשן - לא חושב שזה יהיה ההיפך. אם לא יהיו לנו מספיק אנשים, אנחנו נצוד את הספירלות, נקווה לניצחון מהיר, ולאחר מכן נסתער על הכבשן ונשמיד אותו. כשיהיה לי את השרטוטים של הבניין, אנסח תוכנית יותר טובה לאיך להשמיד את הכבשן, בעצתך כמובן."
לילה כיום יאיר- צעיר
Similar topics
» שני בערב ראד מחפש את סופרסין ו\או את האלפא בקיירן מקורות הכוח
» הגורה מחפשת את האלפא בקיירן. ה26.3 בפיזי.
» 2.1 בשעת בוקר מוקדמת: האלפא לאריה והאומגא לעכבר
» 6.4 בערב, צפת
» שיחה בערב יום ראשון 22.08
» הגורה מחפשת את האלפא בקיירן. ה26.3 בפיזי.
» 2.1 בשעת בוקר מוקדמת: האלפא לאריה והאומגא לעכבר
» 6.4 בערב, צפת
» שיחה בערב יום ראשון 22.08
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1