לימוד טקס התנצלות 30.4
3 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 3 מתוך 4
עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: לימוד טקס התנצלות 30.4
"בבקשה - אל תהרוס את מה שעשיתי היום... תן לי לעשות אתתמה שביקשת"
קורי "מוצא אחרון"- עם גאיה
- מספר הודעות : 1815
"למה שאהרוס לך? אתה מתקדם יפה, תחזור מחר, אני צריך לרוץ לאנשהו עכשיו"
אכילס- עם גאיה
- מספר הודעות : 1555
קורי, בטוח הוא יצטרך לעשות את זה גם למחרת, אומר "בסדר. שיהיה לך יום טוב.. אני אחזור מחר"
ובאמת יום למחרת הוא יגיע. ניראה כאילו הוא עם יותר אנרגיות והוא מחזיק כוס קפה.
ובאמת יום למחרת הוא יגיע. ניראה כאילו הוא עם יותר אנרגיות והוא מחזיק כוס קפה.
אכילס בוחן את הכוס בגבול ולאחר שהכל תקין מאשר לו להכניס "אסור לך להשתמש בזה, רק לשתות"
כשיגיעו לאזור קורי ישים לב שמשהו חסם מעט בקצה התעלה ויצר נתיב חזרה לנהר. זה משהו שאפשר לכסות בכמה דקות כולל לפתוח מחדש את הנתיב שלך. מלבד זה כלל הנתיב עד המפל נראה קיים כיוון שמגיעים מים.
אכילס שותה כוס תה ונשכב בהיספו על הדשא, 2 כוסות החרס ממתינות כרגיל לקורי.
כשיגיעו לאזור קורי ישים לב שמשהו חסם מעט בקצה התעלה ויצר נתיב חזרה לנהר. זה משהו שאפשר לכסות בכמה דקות כולל לפתוח מחדש את הנתיב שלך. מלבד זה כלל הנתיב עד המפל נראה קיים כיוון שמגיעים מים.
אכילס שותה כוס תה ונשכב בהיספו על הדשא, 2 כוסות החרס ממתינות כרגיל לקורי.
אכילס- עם גאיה
קורי ישב איתו ויסיים את הקפה. ילך לסדר את המעבר של המים. ואז הוא יחזר וישתמש בנהר כדי לנסות לקלח את אכילס. הוא ינסה להכסות כמה שיותר ממרכז מסה. בבירור ניראה שהמצב רוח שלו השתפר. בסוף יום הוא ישאל את אכילס "אתה רוצה שאני אמצע סלע לחסום את הנהר עד מחר?"
העובדה שאתה לא צריך לעשות יותר מסעות מפרכים מקלה ממש על המטלה. בסוף היום אכילס מסובן היטב ורחוץ כפי שכנראה לא היה כמעט אף פעם. הוא מתנער ונראה מבסוט.
"את הפילוג לתעלה שיצרת, כן. מחר תצטרך לכסות חזרה את התעלה ולהשיב את הקרקע לקדמותה"
"את הפילוג לתעלה שיצרת, כן. מחר תצטרך לכסות חזרה את התעלה ולהשיב את הקרקע לקדמותה"
אכילס- עם גאיה
"אני חייב לומר שאני עדיין לא הכי מבין מבין אבל אני מניח שהלימוד עדיין לא חדל" קורי אומר כשהוא מותש ומזיע. "מחר אני אעשה את זה.. לא בטוח מה זה אומר להשיב אותה לקדמותה אבל זה בעיותבשביל קורי של מחר"
אכילס ימתין לך ביום שלמחרת, פחות מצוחצח מאתמול אבל די נקי למעט קצת אבק דרכים.
יוביל אותך חזרה למקום הרגיל שם תחכה לך התעלה החסומה וכרגיל 2 כוסות החרס והתה אם תרצה.
"רשאי להמשיך" (לכסות את התעלה ייקח לך כנראה שעתיים גג ולא יום שלם כמו שלקח לחפור אותה)
יוביל אותך חזרה למקום הרגיל שם תחכה לך התעלה החסומה וכרגיל 2 כוסות החרס והתה אם תרצה.
"רשאי להמשיך" (לכסות את התעלה ייקח לך כנראה שעתיים גג ולא יום שלם כמו שלקח לחפור אותה)
אכילס- עם גאיה
הוא ישתה עם אכילס תה. ילך לכסות את זה וכשיסיים הוא יחזור. מתנשם בכבדות. הוא יתשב מולו בישיבה מזרחית וינסה להרגיע את הנשימה שלו.
אחרי דקה הוא יגיד "כן, מורה. סיימתי - רחצתי אותך וניקיתי אחריי. מה עכשיו?"
אחרי דקה הוא יגיד "כן, מורה. סיימתי - רחצתי אותך וניקיתי אחריי. מה עכשיו?"
"עכשיו אני קם" אכילס קם לטבילה במי בנחל וחוזר לדשא מנער פרווה, שנראית נקייה ללא אבק. הוא משתנה להומיד.
"תודה לך, זה באמת קשה לנקות לכלוך שהצטבר כמעט שנה בדרכים, תודות לך עכשיו כל טבילה זה נקיון פשוט".
הוא פונה לאסוף את הכוסות
"תודה לך, זה באמת קשה לנקות לכלוך שהצטבר כמעט שנה בדרכים, תודות לך עכשיו כל טבילה זה נקיון פשוט".
הוא פונה לאסוף את הכוסות
אכילס- עם גאיה
"אבל איך זה קשור להתנצלות?לבקש מחילה?" קורי ניראה מבולבל
הוא נראה חושב לרגע
"אני לא בטוח האמת, מה שכן בטוח זה שאתה לא מוכן ללמוד את הטקס, אבל תודה על העזרה!"
"אני לא בטוח האמת, מה שכן בטוח זה שאתה לא מוכן ללמוד את הטקס, אבל תודה על העזרה!"
אכילס- עם גאיה
"מה זאת אומרת לא מוכן ללמוד את הטקס? עשיתי את כל מה שביקשת. דאגתי לחזיר הכל חזרה ולא עברתי על החוקים. מה הופך אותי ללא מוכן?"
"אתה פשוט לא מוכן ללמוד את הטקס, אולי אחרי שתנקה בשבילי את כל הזבל שבאיזור הנחל בפיזי"
אכילס- עם גאיה
"וכשאסיים את זה תרצה שאנקה את כל שאר הטריטורייה שלך אולי?"
"בטח, למה לא, נשמע טוב, עד אז בטוח תהיה מוכן ללמוד"
אכילס- עם גאיה
קורי קם. "מה הופך אותי ללא מוכן?"
"כי אני אמרתי, אם המורה אומר לתלמיד שהוא לא מוכן, אז הוא לא מוכן"
אכילס- עם גאיה
"אבל אם לא תגיד לתלמיד איך להשתפר הוא לא ישתפר. אתה נותן לי לרחוץ אותך ועכשיו לטפל לך בטריטורייה.. מה אני רוח של מארי פופינז? אני לא פה כדי לטפל לך בטריטורייה - אני פה כדי ללמוד טקס,דבר שלא עשית כל השבוע"
"צודק, האמת שסתם רציתי שמשהו יירחץ אותי אבל ידעתי שלא תסכים סתם, אני בכלל לא יודע את הטקס. תאשים אותי?"
אכילס- עם גאיה
קורי עוצר. נושם עמוק ואז שואג "בזבזת לי את הזמן?! על מקלחת???" בבירור הוא מנסה לא להיכנס לפראנזי. הוא צועק על אכילס "אם היית צריך מקלחת היית יכול לבקש. אם היית חברה היית מבקש - למה שתבזבז לי את הזמן או תשקר לי?? מה עשיתי לך שמגיע לי היחס הזה?"
אכילס לוקח צעד אחורה ומסמן בעדינות עם הידיים לקורי שיירגע בעודו בולע רוק ומגמגם את המשפט הבא עם קול רועד "אמרו לי שצריך להעניש אותך, א...ני מצטער"
אכילס- עם גאיה
"להעניש? אותי? על מה? איזה עבירה עשיתי שלא שילמתי עליה? איזה פעולה הייתה כלכך נוראה שהיה צריך לגרור אותי לטריטורייה זרה ולשרוף לי את הזמן?" קורי מתחיל ללכת מסביב לאכילס כמו כריש שחג סביב הטרף שלו "אתה יודע מה אני עברתי בשבועיים שלושההאחרונים? אתה יודע מה עשיתי בספט הזה בזמן שאתה בא 'להעניש' אותי?"
אכילס ממשיך במוטיב הרעד והחשש עוקב אחריך באדיקות ממקומו עם העיניים והאוזניים, מבטו כלפי הרצפה לא עליך ישירות והראש שלו לא זז ממקומו.
"לא אתה יכול לספר? כל מה שאני יודע והוכח לי זה שאתה..." הוא חושש ממש מהמילה האחרונה, בולע רוק נושם עמוק ומשלים "נטל"
"לא אתה יכול לספר? כל מה שאני יודע והוכח לי זה שאתה..." הוא חושש ממש מהמילה האחרונה, בולע רוק נושם עמוק ומשלים "נטל"
אכילס- עם גאיה
קורי מחייך, אבל לא חיוך של שמחה או של רחמים. זה חיוך של צייד שמצא את הטרף שלו. הוא ידבר בטון הרבה יותר מדוד ויגיד "נטל? לתרום 6 וחצי מיליון שקל לקיירן זה נטל? לדאוג שיצרו חפיר כדי שהרוחות יוכלו להגן טוב יותר על הקיירן זה נטל? לצלם ערפדים שוברים את נשף המסיכות כדי שיהיה לנו יתרון על הקמרילה זה נטל? להנהיג 3 קרבות בקיירן ולא לאבד חייל אחד זה נטל?" הוא ימשיך להתובב סביבך "זה שאני צריך ללמוד יותר על כבוד זה דבר אחד, דבר שאני כבר עושה. להיות לא מועיל לאומה שלנו זה דבר אחר"
הוא ינשום שנייה "בזבוז זמן תחת הבטחות שוו לחבר ספט - זה כבר להיות נטל. אם אתה רוצה להעביר ביקורת - אולי כדאי שתכיר את המטרה שלך קודם, כי בנתיים כל מה שעשית היה לזלזל בי ובמה שעשיתי. כא'ארון אני מצפה שתדע מה קורה כשמזלזלים באוייב"
הוא ינשום שנייה "בזבוז זמן תחת הבטחות שוו לחבר ספט - זה כבר להיות נטל. אם אתה רוצה להעביר ביקורת - אולי כדאי שתכיר את המטרה שלך קודם, כי בנתיים כל מה שעשית היה לזלזל בי ובמה שעשיתי. כא'ארון אני מצפה שתדע מה קורה כשמזלזלים באוייב"
עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 3 מתוך 4