זמן אחרון עם המטיס 5.6
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
זמן אחרון עם המטיס 5.6
קיאן מחפש אחר המטיס, שעה לפני הופעת הירח.
נופל וקם- בוגר
- מספר הודעות : 7041
Re: זמן אחרון עם המטיס 5.6
יימצא אותו על שפת מקור מים בשטח הקאיירן באומברה, מביט בהשתקפות של עצמו ומלמל לעצמו.
אכילס- עם גאיה
- מספר הודעות : 1555
"מה שלומך אכילס?" קיאן שואל אותו.
נופל וקם- בוגר
"די תפסיק אתה יודע שלדבר כמו ילד לא באמת יחזיר לך את השנים שאבדו" הוא אומר בקול שונה, בוגר, לא הילדותי שלו.
"זה לא אומר שאני אפסיק לנסות" חזרה בטון הילדותי.
"בסדר. אני חושב" הוא עונה לך בטון הילדותי הרגיל שלו "מזל שבאת, עכשיו יש לי עם לדבר, לא לומר את המחשבות שלי לעצמי ולדבר לאוויר. אבל זה מביא לתובנות לפעמים אתה יודע? כנראה שלא, לא נראלי שאתה מספיק חכם להבחין בהם, אם יש כאלו אצלך" הוא שם יד על הפה עוצר את עצמו מלהמשיך.
"זה לא אומר שאני אפסיק לנסות" חזרה בטון הילדותי.
"בסדר. אני חושב" הוא עונה לך בטון הילדותי הרגיל שלו "מזל שבאת, עכשיו יש לי עם לדבר, לא לומר את המחשבות שלי לעצמי ולדבר לאוויר. אבל זה מביא לתובנות לפעמים אתה יודע? כנראה שלא, לא נראלי שאתה מספיק חכם להבחין בהם, אם יש כאלו אצלך" הוא שם יד על הפה עוצר את עצמו מלהמשיך.
אכילס- עם גאיה
"אל תעצור את עצמך, באתי להגיע לתובנות חדשות איתך." קיאן אומר לו, "מלבד שאתה חושב שאני טיפש? יש לך עוד רגשות כלפיי?"
נופל וקם- בוגר
"מחשבה שאתה טיפש זה לא רגש טיפש, אבל אם כבר שאלת אני לא מרגיש כלום כלפייך.
כנראה כי אני לא מכיר אותך מספיק אבל אולי גם כי חשבת שאני מספיק טיפש בשביל לא להבין את ההקשר בין מטיס לאיכס, טיפש. פשוט אין כלום. יש לך רגשות כלפיי?"
הוא מרים גבה "אני מקווה שלא זה יהיה מאוד מוזר ומביך"
כנראה כי אני לא מכיר אותך מספיק אבל אולי גם כי חשבת שאני מספיק טיפש בשביל לא להבין את ההקשר בין מטיס לאיכס, טיפש. פשוט אין כלום. יש לך רגשות כלפיי?"
הוא מרים גבה "אני מקווה שלא זה יהיה מאוד מוזר ומביך"
אכילס- עם גאיה
"טוב." קיאן משיב לו, "אני הבנתי את מה שהיית צריך להבין. אתה רוצה או צריך להגיד לי משהו נוסף?"
נופל וקם- בוגר
"מממממ מה הבנת? מעניין אם הבנת נכון. כן! אני צריך לעדכן אותך בריצה שעשינו לאיראן עבור הספט"
אכילס- עם גאיה
"עדכן."
נופל וקם- בוגר
"שומר השער פתח עבורנו גשר ירח, עברנו דרך חולותיה של גאיה, הגענו לפרס, איראן בימינו לפי האדם.
קיבלו את פנינו ספט של צופי כוכבים 'זוהר של קדושה'. שוחחנו עם שר הטקסים 'מצביע לשחקים, מטביע יגון, ראש לשועלים, זנב לאריות' רגאבאש בכיר לצופי הכוכבים.
לאחר שיח ארוך ופורא, סייענו לו בטקס, כתמורה העניק לנו גולגולת מנטיקור ויצאנו לצוד דווה, יצור מן המיתולוגיה הפרסית. הגענו למקדש שלה וגברנו עליה יחד עם נמר בקרב מתוחכם.
גילינו שהיא העבירה קורבנות אדם לאומברה, גנבה את הפרצופים שלהם ולכדה אותם במקדש שלה. פרי הרוח שמרה עליהם ושלחה אותי לבדוק לגבי סיוע מהספט המקומי.
לפקודת האלפא כך עשיתי, שר הטקסים העריך את החמלה שלה, לקח אחריות ואמר שינסה לעזור, אך לא בטוח שיצליח. פרי הרוח הציע עזרתה אם ייצטרך ושבנו הביתה עם רוח הדווה קשורה לגולגולת המנטיקור כמנחה".
קיבלו את פנינו ספט של צופי כוכבים 'זוהר של קדושה'. שוחחנו עם שר הטקסים 'מצביע לשחקים, מטביע יגון, ראש לשועלים, זנב לאריות' רגאבאש בכיר לצופי הכוכבים.
לאחר שיח ארוך ופורא, סייענו לו בטקס, כתמורה העניק לנו גולגולת מנטיקור ויצאנו לצוד דווה, יצור מן המיתולוגיה הפרסית. הגענו למקדש שלה וגברנו עליה יחד עם נמר בקרב מתוחכם.
גילינו שהיא העבירה קורבנות אדם לאומברה, גנבה את הפרצופים שלהם ולכדה אותם במקדש שלה. פרי הרוח שמרה עליהם ושלחה אותי לבדוק לגבי סיוע מהספט המקומי.
לפקודת האלפא כך עשיתי, שר הטקסים העריך את החמלה שלה, לקח אחריות ואמר שינסה לעזור, אך לא בטוח שיצליח. פרי הרוח הציע עזרתה אם ייצטרך ושבנו הביתה עם רוח הדווה קשורה לגולגולת המנטיקור כמנחה".
אכילס- עם גאיה
Similar topics
» לב עפר! קיאן+ אל עפר תשוב וגם המטיס יכולה להצטרף אם היא מעוניינת בכך
» מוצא אחרון ופאטוס 12.5
» קטל אחרון 1.2
» לוכד אחרון
» מוקד אחרון
» מוצא אחרון ופאטוס 12.5
» קטל אחרון 1.2
» לוכד אחרון
» מוקד אחרון