29.10.2020- סקטץ' מלמדת יצירת פטיש. שוב!
3 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1
29.10.2020- סקטץ' מלמדת יצירת פטיש. שוב!
בערב ברחבת האורחים סקטץ' תזמין את אחת עם הפרא, ללמוד את טקס יצירת הפטיש. היא תספק לה כיבודים והיא אוחזת בלוח מחיק טיפה מרופט.
נערך לאחרונה על-ידי סקטץ' בתאריך Fri Oct 30, 2020 4:27 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
סקטץ'- בוגר
- מספר הודעות : 1832
Re: 29.10.2020- סקטץ' מלמדת יצירת פטיש. שוב!
בל נוכחת ותנשנש מהאוכל
בלאדי "אחת עם הפרא"- בוגר
- מספר הודעות : 181
חלק מהאוכל יהיו עוגיות ומאפים שסארג' הכין
סקטץ'- בוגר
.
נערך לאחרונה על-ידי שומר גן החיות בתאריך Fri Oct 30, 2020 10:33 am, סך-הכל נערך פעם אחת
שומר גן החיות "אח לדרך"- עם גאיה
- מספר הודעות : 678
"בסדר גמור בל, בוא נלמד אותך את אחד מהטקסים האהובים עלי- טקס יצירת פטיש. בוא נתחיל אותו בלשאול שאלה פשוטה - מה זה פטיש בדיוק? ממה הוא מורכב?"
סקטץ'- בוגר
זה חפת שקשור אליו רוח וזה עוזר בדברים
"זאת דרך מאוד מופשטת בשביל להסביר את הדבר הזה אבל כן - פטיש זה אכן חפץ שקשורה אליו רוח ואפשר לעשות בה דברים. ואלו יכולים להיות דברים פשוטים כמו מסמך שאפשר לזייף איתו פרטים, תיק שסוחב כל דבר שיש בו וגם משהו יותר מורכב כמו חרב כסף, פטיש ת'ור, ונוצה שאפשר למחוק איתה זכרונות." היא תגיד
"עכשיו לבצע את טקס הקשירה הוא משהו שלוקח זמן רב ללמד אבל גם זמן רב לבצע. וככל שהפטיש שאנחנו רוצים לקשור מורכב יותר כך יקח לו יותר זמן להווצר.
למה את חושבת שזה כך?"
"עכשיו לבצע את טקס הקשירה הוא משהו שלוקח זמן רב ללמד אבל גם זמן רב לבצע. וככל שהפטיש שאנחנו רוצים לקשור מורכב יותר כך יקח לו יותר זמן להווצר.
למה את חושבת שזה כך?"
סקטץ'- בוגר
בל תמשוך בכתפיים
"אממממ...כי הרוח לא תרצה להיקשר או שזה לוקח יותר מהאסנס של הרוח"
"אממממ...כי הרוח לא תרצה להיקשר או שזה לוקח יותר מהאסנס של הרוח"
"רוחות רבות לא רוצות להיקשר בגלל שהן בעצם נכנסות למצב רדום שבו הן לא יכולות לפעול. זה בעצמו הוא מכיר רב לרוח שמאוד מעריכה את החופש האישי שלה- ובניגוד לטאלון שנשבר ברגע שהוא משומש- פטיש לא עושה זאת בקלות
. אז בשביל שהטקס יתבצע אנחנו חיבים לוודא שהפטיש שאנחנו קושרים אליו את הרוח מהווה את התכונות הבאות
- קודם כל שהוא מהווה את המטרה שלו באופן ברור- אם זה שק מאגפאי זה צריך... להיות שק. אם זה mirrorshades זה חייב להיות משקפיים וכו וכו וכו.
אבל מעבר לזה הוא גם חייב להיות בעל איכות רבה- כמו מנורה של ג'יני - אם המקום הזה הולך להיות מצ'וקמק אז לפחות שהוא יהיה יפה. אז אם את מייצרת או מייבאת את החומרים את הפטיש תוודאי שהוא עשוי מחומר איכותי- או שיש לו ערך סנטימנטלי רב. גם אם יש מתאם כלשהו לרוח זה יכול לעזור.
ואם את רוצה לתמרן את הרוח עוד יותר אז לעשות ריצה מכובדת למענה גם יכול לעזור ממש.
יש לך שאלות?"
. אז בשביל שהטקס יתבצע אנחנו חיבים לוודא שהפטיש שאנחנו קושרים אליו את הרוח מהווה את התכונות הבאות
- קודם כל שהוא מהווה את המטרה שלו באופן ברור- אם זה שק מאגפאי זה צריך... להיות שק. אם זה mirrorshades זה חייב להיות משקפיים וכו וכו וכו.
אבל מעבר לזה הוא גם חייב להיות בעל איכות רבה- כמו מנורה של ג'יני - אם המקום הזה הולך להיות מצ'וקמק אז לפחות שהוא יהיה יפה. אז אם את מייצרת או מייבאת את החומרים את הפטיש תוודאי שהוא עשוי מחומר איכותי- או שיש לו ערך סנטימנטלי רב. גם אם יש מתאם כלשהו לרוח זה יכול לעזור.
ואם את רוצה לתמרן את הרוח עוד יותר אז לעשות ריצה מכובדת למענה גם יכול לעזור ממש.
יש לך שאלות?"
סקטץ'- בוגר
לטלונים יש פג תוקף,מה אם פטישים. האם אפשר להחזיק רוח בפטיש לזמן לא מוגבל? שמעתי שזה די לא מקובל
היא מנידה בשלילה
"כשהפטיש נקשר נוצר חוזה מאוד הדוק בין הגארו למשתמש הפטיש - אחד שרק כנראה יפוג תוקף אם הפטיש יינזק קשות - זה כמעט קרה לתיק מאגפיי שלי כשנלחמתי נגד הבאסיליסק.
ולפעמים גם הפטיש לא פועל באופן שהוא אמור לפעול- או מתוך הגארו שלא הצליח לשדר את הנוסיס שלו או מהרוח שלא חיבבה את הגארו במיוחד - זה בדרך כלל קורא עם רוחות שנכלאו בכוח בתוך הפטיש- שהלוחם עילף אותם וכלא אותם בפנים." היא אומרת
"יש לך עוד שאלות?"
"כשהפטיש נקשר נוצר חוזה מאוד הדוק בין הגארו למשתמש הפטיש - אחד שרק כנראה יפוג תוקף אם הפטיש יינזק קשות - זה כמעט קרה לתיק מאגפיי שלי כשנלחמתי נגד הבאסיליסק.
ולפעמים גם הפטיש לא פועל באופן שהוא אמור לפעול- או מתוך הגארו שלא הצליח לשדר את הנוסיס שלו או מהרוח שלא חיבבה את הגארו במיוחד - זה בדרך כלל קורא עם רוחות שנכלאו בכוח בתוך הפטיש- שהלוחם עילף אותם וכלא אותם בפנים." היא אומרת
"יש לך עוד שאלות?"
סקטץ'- בוגר
היא תיראה קצת מבולבלת "זה לא יפה כך לכלא רוח... ורק מתוך סקרנות...אפשר לקשור כל סוג של רוח, גם נגיד רוחות תולע או רוחות חזקות יותר נגיד אינקרמה"
"כן אפשר לקשור כל רוח אבל עדיף כשאת יוצרת פטיש לקשור רוח גאיינית- ככה אתם תעבדו בייחד יותר טוב- לכן אני מעדיפה לעשות את זה באופן שיכבד את הרוח ולא בכפייה."היא תגיד ותחווה למאגפיי
"לדוגמא אני בחרתי להפוך את התיק שהיה לי מאז שהשתניתי למאגפיי- בגלל שהיה לו ערך סנטימנטלי רב אני חושבת שהרוח התחברה אליו."
"לדוגמא אני בחרתי להפוך את התיק שהיה לי מאז שהשתניתי למאגפיי- בגלל שהיה לו ערך סנטימנטלי רב אני חושבת שהרוח התחברה אליו."
סקטץ'- בוגר
"רגע...אז זאת אומרת שאני יכולה לכלוא נגיד רוו תולע לחפץ ובכך לכלוא אותה זה יכול להיות דרך בעצם לעזור רוחות תולע, כשקושרים רוח לחםץ הרוח צריכה להיות פיזית בתוכו או בסביבה הכללית"
היא מנידה בשלילה
"רוחות תולע שואפות להשמדה והרס במהותן - כשקושרים אותן לחפץ החפץ עצמו נושא את המהות של התולע ובכך משחיט את מי שנושא אותו - אלא אם זאת ספירלה שנושאת את הפטיש- אז זה לא כל כך מזיז לה.
אם הרוח מתולעת תטהרי אותה, ואם היא תולע ממהותה- תשמידי." היא תעצור לרגע ואז תשאל
"את לא מרגישה כל כך בנוח לגבי כל הטקס הזה. אני צודקת?"
"רוחות תולע שואפות להשמדה והרס במהותן - כשקושרים אותן לחפץ החפץ עצמו נושא את המהות של התולע ובכך משחיט את מי שנושא אותו - אלא אם זאת ספירלה שנושאת את הפטיש- אז זה לא כל כך מזיז לה.
אם הרוח מתולעת תטהרי אותה, ואם היא תולע ממהותה- תשמידי." היא תעצור לרגע ואז תשאל
"את לא מרגישה כל כך בנוח לגבי כל הטקס הזה. אני צודקת?"
סקטץ'- בוגר
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 1 מתוך 1