רז ודימפנה 3.7.20
2 posters
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 2
עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: רז ודימפנה 3.7.20
"התחלה טובה. באופן כללי, אתה עשוי לגלות שגארו רבים בספט הזה זנחו את השם האנושי שלהם ולא משתמשים בו בכלל. לפחות אחד מהם היה חבר ספט ומת בלי שמישהו, כולל חברי הלהקה שלו, ידעו איך קראו לו לפני השינוי. זה פחות חשוב מהשם שהאומה נתנה לנו." לשניה הגישה שלה מתרככת. "יש כאלה שאני קוראת להם בשם מעשה בכוונה, כדי להזכיר להם שהם גארו."
שלשלאות מנופצות- בוגר
- מספר הודעות : 5262
"יופי. ועכשיו שליבנו את כל הנושאים, התנצלות?" היא מסתכלת עליו בציפיה.
שלשלאות מנופצות- בוגר
רז מטה את ראשו במחווה של כבוד, ואז מישיר מבט אל דימפנה. "אני מתנצל שהגבתי בתוקפנות למכה שלך. הסיטואציה הייתה מאתגרת, וגם אני התקשתי לשלוט בזעם שלי". הוא שולח את ידו אל כיס החולצה שלו, מוציא משם חפץ בוהק ומגיש אותו בטקסיות לדיפנה. מדובר בעט נובע עשויה פלטינה, אשר חלקה העליון מפוסל בצורת ראש זאב, וגופה מעוטר בעיטורים של צלליות זאב הנמצא במנחים שונים. על אף היותה יוקרתית, היא קלה, דקיקה, ונוחה מאוד לאחיזה. "מתנה צנועה כדי לשים את העניין הזה מאחורינו" רז מסביר. "הבאתי אותה מספט הבית שלי, ולכתוב איתה משפר לי בקצת את מצב הרוח."
צל של ספק- עם גאיה
- מספר הודעות : 847
היא בוחנת בסקרנות את העט, ונראה שהיא מעט מופתעת ממנו. אחרי רגע היא מהנהנת ולוקחת אותו. "אני מקבלת את ההתנצלות. העט מקסים, תודה לך. ראה את העניין כמאחורינו."
שלשלאות מנופצות- בוגר
עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
זעם ברחבי ישראל :: משחק :: משחק זוגי
עמוד 2 מתוך 2